3 din 5 parinti utilizeaza zilnic internetul

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Orange a făcut un mic studiu legat de utilizarea internetului de către părinți. Mai multe detalii despre proiect găsiți aici sau pe hastagul #parintiscoala O parte din concluzii ar fi că 3 din 5 părinți utilizează zilnic internetul, iar 4 din 5 cer de obicei ajutorul copiilor când nu se descurcă pe internet. Drept urmare, inițiatorii proiectului au ajuns la concluzia că părinții (sunt vizați părinții noștri, nu părinții de 25-35 de ani, așa ca noi :)) merită să aibă parte de mai mult sprijin în utilizarea internetului. Pasul doi în cadrul proiectului #parintiscoala va consta în cursuri de utilizare a internetului care se vor susține în shop-uri. E fain dacă proiectul trece de mediul online și nu se rezumă doar la popularizarea unui hastag. Tatăl meu ar merge bucuros la un astfel de curs de utilizare a internetului pe dispozitivele mobile :)


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „3 din 5 parinti utilizeaza zilnic internetul”

  1. Parintii mei folosesc calculatorul si internetul mai mult decat eu. Si chai cer ajutorul meu daca au ceva ce nu inteleg… uneori deja ma enerveaza ca le explic degeaba.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend