Orange a făcut un mic studiu legat de utilizarea internetului de către părinți. Mai multe detalii despre proiect găsiți aici sau pe hastagul #parintiscoala O parte din concluzii ar fi că 3 din 5 părinți utilizează zilnic internetul, iar 4 din 5 cer de obicei ajutorul copiilor când nu se descurcă pe internet. Drept urmare, inițiatorii proiectului au ajuns la concluzia că părinții (sunt vizați părinții noștri, nu părinții de 25-35 de ani, așa ca noi :)) merită să aibă parte de mai mult sprijin în utilizarea internetului. Pasul doi în cadrul proiectului #parintiscoala va consta în cursuri de utilizare a internetului care se vor susține în shop-uri. E fain dacă proiectul trece de mediul online și nu se rezumă doar la popularizarea unui hastag. Tatăl meu ar merge bucuros la un astfel de curs de utilizare a internetului pe dispozitivele mobile :)

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

    1 Response to "3 din 5 parinti utilizeaza zilnic internetul"

    • Mayarentacar.ro

      Parintii mei folosesc calculatorul si internetul mai mult decat eu. Si chai cer ajutorul meu daca au ceva ce nu inteleg… uneori deja ma enerveaza ca le explic degeaba.

Comentează la acest articol