Am fost la Vila Bran. Mi-a plăcut.

Săptămâna trecută am avut un mic team building care s-a ținut la Vila Bran, lângă Brașov. Inițial citisem la Vali articolul ăsta, apoi m-am mai liniștit după ce l-am citit la Radu pe ăsta.

După care am observat cu ochii mei. Probabil că din 2008 și până acum s-au schimbat multe. Complexul Vila Bran este fain. Personalul zâmbește și este așa cum ar trebui să fie personalul care lucrează în servicii. Mâncarea e cam ”gras” gătită, dar gustoasă. Mă rog, e specificul zonei.

Locul este destinat mai degrabă familiilor cu copii. Pentru că au ce face copiii pe acolo. Mini-zoo, locuri de joacă, terenuri de sport, două piscine și chiar o vale cu povești (copacul ăla vorbitor de la intrare e preferatul meu :)). Cei mai comozi s-ar putea să fie deranjați de urcatul la restaurant. Dacă nu ai condiție fizică, ți se va părea un chin să urci scările alea la masă. Eu le-am privit ca pe o oportunitate de a face un pic de mișcare, nu le-am considerat un disconfort. Totuși, dacă ai probleme de sănătate ia în calcul treaba cu scările.

Accesul la piscină, mini-zoo și alte locuri se face pe baza unei brățări care ți se pune la mână atunci când îți iei în primire camera. Nu trebuie să plătești suplimentar pentru unele servicii.

Chiar dacă per total am zis că mi-a plăcut, au existat două aspecte mai puțin pozitive, dintre care unul destul de nasol. Peste tot scrie că nu ai voie să intri cu băutură sau mâncare din afara complexului. E normal, trebuie să vândă și ei cu un preț mai mare treburile pe acolo ca să fie profit (toți angajații ăia mulți de pe acolo nu se plătesc singuri).

Însă frigiderul din cameră (minibarul) este gol. Gol, goluț. Dacă la 10 noaptea mi se face poftă de o bere sau de o apă, ce fac? Bine, după ce am văzut asta, mi-am luat a doua zi apă, că beau destul de multă seara. Dar vă zic ca să știți. Iar a doua chestie mai puțin ok, e că după o anumită oră (într-o seară chiar și după 20:30), nu mai e deschis nici un bar jos, lângă vile. Dacă vrei să-ți iei o bere seara târziu, singura opțiune e să urci scările alea până la restaurant. Și parcă nu-ți vine să o faci de multe ori la intervale scurte de timp. E suficient la cele 3 mese din timpul zilei :) Și e păcat, pentru că seara pe vreme bună îți vine să stai la o bere în liniște cu amicii la o vorbă, undeva mai retras, pe o bancă.

În rest, recomand Vila Bran. Probabil voi merge un weekend cu familia acolo în viitorul apropiat. Îmi pare rău că n-am făcut eu mai multe poze. Pun doar una care îmi place :)Valea cu Povesti

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.