După 3 zile cu Windows 10

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Windows 10 Pro Insider Preview, build 10074. Îmi place. Abia aștept să-l iau oficial pe 29 iulie. La prima vedere îți dai seama că e un pic gândit pentru simplitate de interacțiune. De exemplu, poziționarea meniurilor de setări parcă e mai structurată, mai asemănătoare cu cea a unui sistem de operare pentru dispozitive mobile. Cortana nu merge în zona noastră. În rest, totul pare în regulă. Driverele au fost găsite automat, fără probleme – am acest laptop, care nu mai face parte din oferta Lenovo în acest moment. Până și jocurile merg brici. Am mai observat un lucru pozitiv și sper să nu fie doar efectul Placebo. Adică, autonomia laptopului mi se pare mult mai bună pe Windows 10 decât pe Windows 8.1. Mai exact, în exact aceleași condiții de utilizare, pe Windows 10 am avut 5 ore de autonomie comparativ cu 3,5 ore pe Windows 8.1. În rest, îmi place, vă recomand să dați o tură cu el dacă aveți un sistem mai bunicel și mai de actualitate. Mie mi-a răspuns Marius la toate întrebările despre Windows 10 înainte să fac pasul. Dar mă puteți întreba și pe mine despre Windows 10 câte una, alta :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „După 3 zile cu Windows 10”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend