Am jucat Heroes Of The Storm

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Ieri seară mi-am descărcat Heroes Of The Storm (de la Blizzard) și am jucat fără oprire. Jocul este gratuit, iar lumea zice că seamănă cu DOTA. Eu habar n-am, pentru că n-am jucat niciodată DOTA sau jocuri de gen. E prima dată când joc un joc de tipul Heroes Of Storm. Nu m-a dat pe spate gameplay-ul, dar e genul ăla de joc care te ține în priză. Genul ăla de joc pe care vrei să-l tot joci. Hai că mai bag o rundă și înc-o rundă. E fain să joci cu prietenii. Sper să găsesc ceva prietenii pe care să-i conving să de-a o tură cu Heroes Of The Storm ca să nu rămân singur printre AI-urile de pe acolo. Iată un video cu gameplay-ul.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Am jucat Heroes Of The Storm”

  1. Dota :) Imi aduc aminte cand o jucam ca harta pe War3 Frozen Throne :) Sa sti ca si mie mi s-au parut interesante gameplay-urile de Heroes Of The Storm. Cred ca am sa-l incerc si eu, poate vineri seara sau in weekend :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend