Heroes Of The Storm

Am jucat Heroes Of The Storm

Ieri seară mi-am descărcat Heroes Of The Storm (de la Blizzard) și am jucat fără oprire. Jocul este gratuit, iar lumea zice că seamănă cu DOTA. Eu habar n-am, pentru că n-am jucat niciodată DOTA sau jocuri de gen. E prima dată când joc un joc de tipul Heroes Of Storm. Nu m-a dat pe spate gameplay-ul, dar e genul ăla de joc care te ține în priză. Genul ăla de joc pe care vrei să-l tot joci. Hai că mai bag o rundă și înc-o rundă. E fain să joci cu prietenii. Sper să găsesc ceva prietenii pe care să-i conving să de-a o tură cu Heroes Of The Storm ca să nu rămân singur printre AI-urile de pe acolo. Iată un video cu gameplay-ul.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

  • Cristi N.

    Reply Reply 03/06/2015

    Dota :) Imi aduc aminte cand o jucam ca harta pe War3 Frozen Throne :) Sa sti ca si mie mi s-au parut interesante gameplay-urile de Heroes Of The Storm. Cred ca am sa-l incerc si eu, poate vineri seara sau in weekend :)

  • Pe Linux (ubuntu) nu merge folosind Wine.

Leave A Response

* Denotes Required Field