Mai facem și noi un flash, colegu?

În urma articolului de la Arhi (da, știu, mulți îl considerați nu știu cum, dar mie îmi place ce face omul în online-ul românesc și cum se agită pe diverse proiecte de care ar merita să aflați: VaiDe.ro, Selfie.ro etc.) care se intitulează Flashuri, stimați colegi, flashuri, trebuie să scriu și eu puțin. Puțin, promit. Dragi participanți la trafic, flashurile nu trebuie să moară. Am putea lansa și campanie pe rețele sociale cu #flashurilenutrebuiesamoara , dar am fi prea puțini care am folosi acest hashtag lung și greu de reținut. Plus de asta, cei care ar propovădui acest hashtag ar fi fi puțini, inteligenți și fac oricum flashuri când e rutiera cu radarul pe traseu și fără să fie o campanie în acest sens.

O ard și eu pe drumurile patriei destul de mult, precum arată cravata din poză ce inspiră a umblagiu. De azi și cu bluetooth la ureche (pe care l-am urât mereu) pentru că s-au strâns amenzile. Dar flashuri? Flashuri nu mai văd de mult de la autoturisme, de când toți v-ați tras stații. Și știți cine a au dat moda stațiilor? TIR-iștii. Știți cine mai dă câte un flash politicos și răspunde la un flash politicos chiar dacă au stații? TIR-iștii. Restecpa pentru ei să fie din plin, că în rest e jale. Și mai ziceau unii la Arhi pe blog că în afară nu se dau flashuri. Poate nu am umblat atât de mult recent, dar tot recent vă spun că în Bulgaria se dau flashuri, în Ungaria se dau flashuri, în Germania se dau flashuri (mai ales la radarele statice), în Croația se dau flashuri, în Slovenia se dau flashuri și da, și în Italia se dau flashuri.

Flashurile sunt în trend. Măcar acum de sărbeutori dați flashuri și luați flashuri ca să se facă lumină :)!

Mai ales că acum poliția rutieră (sunt stațiile lor personale, că și ei pleacă din localitate) și-a luat stații și dau liber la colegu’ cu scop precis (din povestirile prietenilor care și-au luat-o direct de la rutieră cu tot cu stații). Deci stațiile nu sunt 100% sigure și ar trebui să vă amintiți și de flashuri dragi colegi participanți la trafic. Poate sună ciudat ce zic eu aici, dar amintiți-vă de mine în mod plăcut dacă puteți când o veți lua cu „Liber Colegu'” dat prin stație direct de Poliția Rutieră.

În altă ordine de idei, am promis că voi fi scurt, dar despre treaba asta trebuie să afle mai toți participanții la trafic. Vorbim despre flashuri în trafic și semnificația acestora, ce pielea mea de SEO? Flashurile din trafic anunță poliție rutieră cu radar. Dacă ați primit un flash fiți atenți, nu îl așteptați pe al doilea că dacă ne luăm după trend nimeni nu prea mai dă flashuri în trafic ca să te anunțe de radar. Iar dacă e de dat un flash în trafic, dați-l, că nu costă nimic. Chiar dacă colegu’ are sau n-are stație. La urma urmei, rezultatul contează. Dacă ei spun că vor să prevină, hai să prevenim noi și mai mult. Traficul rutier poate fi mai sigur doar dacă ne comportăm ca atare, nu dacă încurajăm orice prost să-i dea blană. Nu asta vrem. Eu vreau să se dea doar flashuri în trafic, că proștii care exagerează cu viteza tot proști vor rămâne. Noi doar merită să ne orientăm în funcție de flashurile din trafic primite.

În concluzie, dați flashuri când avem rutieră, chiar dacă aveți stație!

3 comentarii la „Mai facem și noi un flash, colegu?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.