Boxa Allview S-Bass

Am de dat o boxă bluetooth Allview S-Bass

Am de dat o boxă Allview S-Bass care se poate conecta prin bluetooth la un smartphone sau tabletă. E a mea, am folosit-o, se aude surprinzător de bine, dar eu nu prea ascult muzică de pe smartphone sau tabletă așa că m-am gândit să o dau cititorilor blogului meu. Tot ce trebuie să faci ca să intri în tragerea la sorți pentru boxă este să fii abonat la newsletter-ul meu și să-ți faci cont pe miniPRIX cu un click aici. Dacă nu ești deja abonat la newsletter-ul meu, o poți face cu un click aici – introduci adresa de email, bagi codul de securitate și dai click pe linkul de confirmare a abonării care îți vine pe mail. Boxa buetooth Allview S-Bass o dau tot de Moș Nicolae, alături de căștile Marshall Minor (vă puteți înscrie și în cursa pentru căști aici). Tragerea la sorți o fac, ca de obicei, prin intermediul Random.org, la nivelul de adresă de email cu care ai intrat în concurs, așa că folosește o adresă de email bună, că dacă vei câștiga, tot pe ea te voi contacta. Succes! Boxa Allview S-Bass

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • irina

  Reply Reply 27/11/2013

  si daca am deja cont pe miniprix? :D

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 27/11/2013

   Atunci e suficient să te abonezi doar la blog :), dacă nu ești deja abonată. În cazul în care un cititor de-al meu are cont și pe miniPRIX și este abonat și la blog, intră automat în tragerea la sorți: ăsta e avantajul de a vi mereu abonat la GabrielUrsan.ro ;) Succes Irina!

 • Ababei Dan

  Reply Reply 27/11/2013

  Buna ideea,ceva util pentru cei ce agreeaza berea pe triluri de Rammstein in fundul gradinii,adicatelea si eu.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 27/11/2013

   Fericiți fie cei care au grădină :)

   • Ababei Dan

    Reply Reply 27/11/2013

    Mai ales ca nu-i girata sau ipotecata……

 • C.M.Elena

  Reply Reply 27/11/2013

  Buna,sunt deja abonat la newsletter-ul tau de foarte mult timp,sunt abonata si la miniprix, as dori boxă bluetooth Allview pentru tableta fiicei mele,este un superb cadou de Mos Nicolae acum sa speram ca avem si noroc :)

 • Vlad

  Reply Reply 27/11/2013

  Ce-i drept, n-aveam cont pe miniPRIX, acum am. Intru-n hora concursului :)

 • Iulian G.

  Reply Reply 30/11/2013

  Cont făcut + Email Subscription Confirmed! Mă bag și la căști, poate vine Moșu’ pe la mine. De obicei nu particip la concursurile din blogosferă, însă de această dată, pentru că sunt un MARE consumator de muzică bună, MĂ BAG!

Leave A Response

* Denotes Required Field