Am de dat o boxă Allview S-Bass care se poate conecta prin bluetooth la un smartphone sau tabletă. E a mea, am folosit-o, se aude surprinzător de bine, dar eu nu prea ascult muzică de pe smartphone sau tabletă așa că m-am gândit să o dau cititorilor blogului meu. Tot ce trebuie să faci ca să intri în tragerea la sorți pentru boxă este să fii abonat la newsletter-ul meu și să-ți faci cont pe miniPRIX cu un click aici. Dacă nu ești deja abonat la newsletter-ul meu, o poți face cu un click aici – introduci adresa de email, bagi codul de securitate și dai click pe linkul de confirmare a abonării care îți vine pe mail. Boxa buetooth Allview S-Bass o dau tot de Moș Nicolae, alături de căștile Marshall Minor (vă puteți înscrie și în cursa pentru căști aici). Tragerea la sorți o fac, ca de obicei, prin intermediul Random.org, la nivelul de adresă de email cu care ai intrat în concurs, așa că folosește o adresă de email bună, că dacă vei câștiga, tot pe ea te voi contacta. Succes! Boxa Allview S-Bass


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "Am de dat o boxă bluetooth Allview S-Bass"

  • irina

   si daca am deja cont pe miniprix? :D

   • Gabriel Ursan

    Atunci e suficient să te abonezi doar la blog :), dacă nu ești deja abonată. În cazul în care un cititor de-al meu are cont și pe miniPRIX și este abonat și la blog, intră automat în tragerea la sorți: ăsta e avantajul de a vi mereu abonat la GabrielUrsan.ro ;) Succes Irina!

  • Ababei Dan

   Buna ideea,ceva util pentru cei ce agreeaza berea pe triluri de Rammstein in fundul gradinii,adicatelea si eu.

  • C.M.Elena

   Buna,sunt deja abonat la newsletter-ul tau de foarte mult timp,sunt abonata si la miniprix, as dori boxă bluetooth Allview pentru tableta fiicei mele,este un superb cadou de Mos Nicolae acum sa speram ca avem si noroc :)

  • Vlad

   Ce-i drept, n-aveam cont pe miniPRIX, acum am. Intru-n hora concursului :)

  • Iulian G.

   Cont făcut + Email Subscription Confirmed! Mă bag și la căști, poate vine Moșu’ pe la mine. De obicei nu particip la concursurile din blogosferă, însă de această dată, pentru că sunt un MARE consumator de muzică bună, MĂ BAG!

Comentează la acest articol