Recomandați-mi o firmă serioasă care face aplicații pentru mobil

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Știu că realizarea unei aplicații bune se face pe bani buni. Nu e vorba de asta. Doresc să aflu care sunt firmele ok din România care și-ar bate capul cu un client român pe crearea de aplicații. După cum bine știți, mi-am făcut firmă (urmează zilele astea să iasă din cuptor cu J și CUI). Și am clienți care îmi cer lucruri pe care eu nu pot să le fac. Așa că sunt în căutare de parteneriate. De aceea vă rog să-mi recomandați o firmă care face aplicații pentru mobil, tablete etc. – ați înțeles ideea. M-ar interesa o firmă care să facă și aplicații mai complexe, care să ofere clientului o interfață de administrare simplă chiar dacă aplicația e complexă. Care să ofere clientului o aplicație stabilă și funcțională chiar dacă Android, iOS sau Windows scot updateuri pe bandă rulantă. În ziua de azi nu mai există aplicații originale. Dar te poți diferenția cu aplicații care să funcționeze fără erori și care să ofere utilizatorului o experiență plăcută. Caut o firmă care să facă asta :). Mulțumesc anticipat pentru recomandări. Promit că știu ce înseamnă banii pe un app custom.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

8 comentarii la „Recomandați-mi o firmă serioasă care face aplicații pentru mobil”

  1. iti pot recomanda si eu pe cineva. Din punct de vedere al seriozitatii nu garantez nimic, urmand a te asigura tu in privinta aceasta, in schimb garantez in privinta capabilitatii sale intelectuale. Daca esti interesat lasa-mi un mesaj pe [email protected] .

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend