Recomandați-mi o firmă serioasă care face aplicații pentru mobil

Știu că realizarea unei aplicații bune se face pe bani buni. Nu e vorba de asta. Doresc să aflu care sunt firmele ok din România care și-ar bate capul cu un client român pe crearea de aplicații. După cum bine știți, mi-am făcut firmă (urmează zilele astea să iasă din cuptor cu J și CUI). Și am clienți care îmi cer lucruri pe care eu nu pot să le fac. Așa că sunt în căutare de parteneriate. De aceea vă rog să-mi recomandați o firmă care face aplicații pentru mobil, tablete etc. – ați înțeles ideea. M-ar interesa o firmă care să facă și aplicații mai complexe, care să ofere clientului o interfață de administrare simplă chiar dacă aplicația e complexă. Care să ofere clientului o aplicație stabilă și funcțională chiar dacă Android, iOS sau Windows scot updateuri pe bandă rulantă. În ziua de azi nu mai există aplicații originale. Dar te poți diferenția cu aplicații care să funcționeze fără erori și care să ofere utilizatorului o experiență plăcută. Caut o firmă care să facă asta :). Mulțumesc anticipat pentru recomandări. Promit că știu ce înseamnă banii pe un app custom.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comentarii

 • Patrick

  Reply Reply 28/01/2016

  Incearca blackgoatmedia.ro , e o firma de tineri din Baia Mare cu studiile facute in Danemarca .

 • Salut!
  Scuze ca te „contrazic”… chiar din titlu.
  Zici: „…aplicații pentru mobil”.
  De ce nu o aplicatie web? Care ar putea functiona pe PC, dar si pe telefon?

 • edgetwism

  Reply Reply 28/01/2016

  Chiar nimeni ?

 • Adrian

  Reply Reply 29/01/2016

  iti pot recomanda si eu pe cineva. Din punct de vedere al seriozitatii nu garantez nimic, urmand a te asigura tu in privinta aceasta, in schimb garantez in privinta capabilitatii sale intelectuale. Daca esti interesat lasa-mi un mesaj pe adrian.bolos@as-global.ro .

 • Bogdan Dinu

  Reply Reply 30/01/2016

  Fă-mi o vizită în parcul de soft, la o cafea și povestim. Ce zici?

Leave A Response

* Denotes Required Field