Știu că realizarea unei aplicații bune se face pe bani buni. Nu e vorba de asta. Doresc să aflu care sunt firmele ok din România care și-ar bate capul cu un client român pe crearea de aplicații. După cum bine știți, mi-am făcut firmă (urmează zilele astea să iasă din cuptor cu J și CUI). Și am clienți care îmi cer lucruri pe care eu nu pot să le fac. Așa că sunt în căutare de parteneriate. De aceea vă rog să-mi recomandați o firmă care face aplicații pentru mobil, tablete etc. – ați înțeles ideea. M-ar interesa o firmă care să facă și aplicații mai complexe, care să ofere clientului o interfață de administrare simplă chiar dacă aplicația e complexă. Care să ofere clientului o aplicație stabilă și funcțională chiar dacă Android, iOS sau Windows scot updateuri pe bandă rulantă. În ziua de azi nu mai există aplicații originale. Dar te poți diferenția cu aplicații care să funcționeze fără erori și care să ofere utilizatorului o experiență plăcută. Caut o firmă care să facă asta :). Mulțumesc anticipat pentru recomandări. Promit că știu ce înseamnă banii pe un app custom.

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "Recomandați-mi o firmă serioasă care face aplicații pentru mobil"

  • Patrick

   Incearca blackgoatmedia.ro , e o firma de tineri din Baia Mare cu studiile facute in Danemarca .

  • Salut!
   Scuze ca te „contrazic”… chiar din titlu.
   Zici: „…aplicații pentru mobil”.
   De ce nu o aplicatie web? Care ar putea functiona pe PC, dar si pe telefon?

  • edgetwism

   Chiar nimeni ?

  • Adrian

   iti pot recomanda si eu pe cineva. Din punct de vedere al seriozitatii nu garantez nimic, urmand a te asigura tu in privinta aceasta, in schimb garantez in privinta capabilitatii sale intelectuale. Daca esti interesat lasa-mi un mesaj pe adrian.bolos@as-global.ro .

  • Bogdan Dinu

   Fă-mi o vizită în parcul de soft, la o cafea și povestim. Ce zici?

Comentează la acest articol