Eveniment cinematografic la Galați – intrare liberă

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

La Universitatea Danubius din Galați, pe data de 5 Mai, ora 19:00, va avea loc evenimentul “Danubius Cinema”, în care vor fi proiectate 2 filme gălățene, respectiv filmul de scurt-metraj “Jocul meu preferat”, realizat de studenți și absolvenți ai Universității Danubius, și “Café Journal”, primul film de lung-metraj galățean, realizat de Ciprian Brașoveanu, actor al Teatrului Dramatic “Fani Tardini”.

Proiecția va avea loc în Aula Magna iar intrarea va fi liberă.

Jocul meu preferat

“Jocul meu Preferat” este un film de improvizație, adică scenariul cuprinde o înlănțuire de situații în care actorii improvizează textul. Acțiunea este non-lineară, adevărul dezvăluindu-se abia în scena finală. Fiind un experiment cinematografic, filmul nu se încadrează într-un tipar anume. Dacă la început pare un simplu film de acțiune, continuarea devine o parodie, pentru ca spre final să capete accentele unui thriller. Se aseamănă foarte bine cu seria de filme Oceans Eleven, Twelve și Thirteen a lui Steven Soderbergh. Filmul a fost realizat de studenții și absolvenții danubieni: Constantin Lepădatu, Lucian Panait, Marius Mocanu, Adrian Orzechowscki, Renato Șolcă, Lucian Talpeș, Alin Nicolaina și Florin Gîlcanu, cel din urma fiind și editorul de imagine. Filmările au durat 2 zile și 2 nopți.

Cafe Journal

Cafe Journal este un film independent cu buget redus, primul film de lung metraj gălățean şi reprezintă debutul regizoral al lui Ciprian Brașoveanu. Filmul, psihologic cu elemente de mister, îl are în centrul poveștii pe Tudor, un tânăr care pe timpul nopții intră într-o realitate alternativă, diferită de cea de pe timpul zilei.

Pentru detalii, persoana de contact este Lucian Talpeș (0729937640 lucian.talpes@gmail.com). Pagina evenimentului poate fi accesată aici.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend