EaseUS Partition, o alternativă la Partition Magic

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


EaseUS Partition este un software pentru partiționat HDD-uri și SSD-uri, formatat, verificat etc. EaseUS Partition este un software gratuit pentru PC, compatibil și cu Windows 10.

Aplicația vine ca o alternativă la binecunoscutul Partition Magic și are numai laude din partea publicațiilor de specialitate. La urma urmei, EaseUS este o companie ce produce mai multe tipuri de software de 12 ani. Ce face EasyUS Partition?

EasyUS Partition Master face la bază trei lucruri simple de care s-ar putea să ai nevoie. 1. Te ajută să administrezi cu ușurință partițiile. Adică faci rapid chestii precum: resize, mutare, îmbinare și separare de partiții fără să perzi date – cu alte cuvinte, utilizezi mai bine capacitatea unității tale de stocare. 2. Te ajută să copiezi unitățile de stocare, respectiv partițiile. Adică poți să clonezi cu ușurință unitățile de stocare și volumele ca să protejezi datele sau să faci upgrade, fără să fie nevoie să reinstalezi Windows.

3. Te ajută să recuperezi partiții. Cu EasyUS Partition poți recupera cu ușorință partițiile șterse sau pierdute printr-un spațiu nealocat din cauza unor probleme hardware/software sau viruși.

La prima vedere, a partiționa un spațiu poate părea un pic dificil sau descurajant. Cel puțin pentru mine, care n-am mai partiționat ceva de acum 5 ani de zile :). Dar acum programele software au evoluat și sunt construite cu orientare către utilizator.

EasyUS Partition este un program software care se concentrează strict pe așa ceva, pe ușurința în utilizare. Dacă vrei să ai grijă mai mare de unitățile tale de stocare, fie că vorbim de vechiul HDD sau de noul SSD, poți să dai o tură pe siteul lor, aici, și să descarci versiunea gratuită. Bine, dacă lucrezi în domeniu și ești administrator de rețea sau te ocupi cu reparația și întreținerea de computere, există și versiuni suplimentare care pot fi testate.

EaseUS Partition


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „EaseUS Partition, o alternativă la Partition Magic”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend