Aplicatia Intersect

Aplicația Intersect te ajută să te intersectezi din nou cu o persoană străină

Pe scurt, aplicația Intersect (care poate fi descărcată de aici) te poate ajuta să te intersectezi din nou cu o persoană străină. Să zicem că ești la metrou și vezi băiatul cu cei mai frumoși ochi albaștri sau fata cu cel mai frumos zâmbet. Dar n-ai curaj să faci un pas atunci sau pur și simplu ai ratat momentul. Ei bine, cu aplicația Intersect ai posibilitatea să întâlnești persoana respectivă dacă și ea folosește aplicația. Intri, dai timpul înapoi și îți încerci norocul. Dacă și persoana în cauză folosește aplicația, îți va fi sugerată ca prieten. Intersect e un fel de rețea socială care a devenit destul de virală în licee și facultăți, având în acest moment peste 100.000 de utilizatori din care peste 70.000 sunt din București. Ideea mi se pare foarte interesantă.Aplicatia Intersect

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Marius

  Reply Reply 16/03/2016

  Eram sigur ca e o aplicatie de genul waze.
  Avem suficienti prosti pe Facebook. Poate mai pleaca si pe alte aplicatii :D

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 16/03/2016

   Stai că între timp aud lucruri interesante dar și controversate despre această aplicație. Niște prieteni vor testa niște chestii și voi reveni cu amănunte.

 • Adi

  Reply Reply 16/03/2016

  Totuși, mă îndoiesc că-s prea mulți utilizatori la noi..

Leave A Response

* Denotes Required Field