E oficial: A inceput Revolutia!

În perioada 25-27 iunie 2014 se desfășoară o foarte mare revoluție în România. Este vorba despre revoluția prețurilor de la eMAG, eveniment similar cu cel de Black Friday din punct de vedere al reducerilor, numai că îl organizează doar eMAG. Dacă faci cumpărături pe eMAG în perioada 25-27 iunie 2014 ai șanse să prinzi reduceri reale de până la 50% la tablete, electrice, electrocasnice sau TV-uri. Iar pentru pasionații de cărți reducerile pot fi și de până la 95%. Ca și de Black Friday, trebuie să te miști repede ca să prinzi stocuri suficiente. Merită să începeți cumpărăturile chiar acum intrând pe eMAG și punând în coș ce aveți nevoie.Ghid supravietuire Revolutia Preturilor

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Yamasha

  Reply Reply 25/06/2014

  am luat un g2 mini. sper sa fie ok.:)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/06/2014

   Eu sunt pe drumuri, pe la Focșăni, din păcate stau departe de online până seara :( Sper să fi făcut mutările bune încă de aseară.

 • Sorin

  Reply Reply 25/06/2014

  Momentan e blocat, este un tanc pe ecran ce pare ca vrea sa traga in mine.
  Bag sama ca serverul e blocat. Posibil din cauza caldurii.
  Caldura mare, nene Caracgiale !!!

Leave A Response

* Denotes Required Field