Poza zgarietura masina

Ceva pentru zgarieturi fine pe masina imi recomandati si mie va rog?

Știam că există ceva spray cu care dai și freci de rupi după aia cu o cârpă. Cam asta am în cap să-mi iau. Dar mă gândesc că poate obțin ceva recomandări suplimentare. Mulțumesc anticipat celor care îmi vor lăsa un sfat direct printr-un comentariu la acest articol. Tipul de zgârietură pe care vreau să-l acopăr pare a fi realizat de o cheie binevoitoare și arată cam așa. Sper să observați în reflexie că m-am străduit să fac poza :)Poza zgarietura masina

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Razvan

  Reply Reply 25/06/2014

  Dacă zgârietura e adâncă şi din ce se vede e destul de adâncă, spray-ul sau creioane corectoare care să umple partea aia nu o să te prea ajute. Am încercat şi nu are nici un efect.

 • Lupica George

  Reply Reply 25/06/2014

  Aia nu e fina :)

  Cele fine se rezolvă, ce ai tu acolo nu va scăpa fără investiții neplăcute. Spray-ul nu știu cum e, dar creioanele alea vor acoperi grundul în nuanța dorită dar nu vor dura decât foarte puțin (cam două spălări auto).

  Pentru un ochi mai ager, oricum vor fi vizibile, chiar și atunci cât ține creionul.

  E o șansă să încerci la un atelier de poliș să-ți întindă vopseaua cu un smirghel foarte fin (2000-3000 etc…) dar nu e sigur rezultatul și va trebui să refaci lacul oricum.

  Ziceai că te interesează să-ți colantezi mașina? :))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/06/2014

   Auleu :)

   Nu, inca nu colantez nimic. Dar te ocupi? Ca sa fac recomandari daca aud pe cineva ca vrea ;)

   • Lupica George

    Reply Reply 25/06/2014

    Nu mă ocup, doar cred că e o idee practică. Nu pot spune că știu lume care să se înghesuie la așa ceva, așa că piața momentan e micuță.

 • adi

  Reply Reply 26/06/2014

  La ce ai tu acolo nu iti foloseste nici un creion corector(una ,doua spalari).nu te chinuii cu prostii ca nu tine nimic mult.iti spun din experienta…….

Leave A Response

* Denotes Required Field