Ceva pentru zgarieturi fine pe masina imi recomandati si mie va rog?

Știam că există ceva spray cu care dai și freci de rupi după aia cu o cârpă. Cam asta am în cap să-mi iau. Dar mă gândesc că poate obțin ceva recomandări suplimentare. Mulțumesc anticipat celor care îmi vor lăsa un sfat direct printr-un comentariu la acest articol. Tipul de zgârietură pe care vreau să-l acopăr pare a fi realizat de o cheie binevoitoare și arată cam așa. Sper să observați în reflexie că m-am străduit să fac poza :)Poza zgarietura masina

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Ceva pentru zgarieturi fine pe masina imi recomandati si mie va rog?”

 1. La ce ai tu acolo nu iti foloseste nici un creion corector(una ,doua spalari).nu te chinuii cu prostii ca nu tine nimic mult.iti spun din experienta…….

  Răspunde
 2. Aia nu e fina :)

  Cele fine se rezolvă, ce ai tu acolo nu va scăpa fără investiții neplăcute. Spray-ul nu știu cum e, dar creioanele alea vor acoperi grundul în nuanța dorită dar nu vor dura decât foarte puțin (cam două spălări auto).

  Pentru un ochi mai ager, oricum vor fi vizibile, chiar și atunci cât ține creionul.

  E o șansă să încerci la un atelier de poliș să-ți întindă vopseaua cu un smirghel foarte fin (2000-3000 etc…) dar nu e sigur rezultatul și va trebui să refaci lacul oricum.

  Ziceai că te interesează să-ți colantezi mașina? :))

  Răspunde
 3. Dacă zgârietura e adâncă şi din ce se vede e destul de adâncă, spray-ul sau creioane corectoare care să umple partea aia nu o să te prea ajute. Am încercat şi nu are nici un efect.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.