Free file converter

O extensie pentru convertirea formatelor de fisiere

Se numește Cometdocs PDF Converter și se pupă foarte bine cu Google Drive și browserul Chrome. E genul de unealtă din seria aplicațiilor de productivitate de care s-ar putea să aveți nevoie. Extensia de Chrome poate fi descărcată de aici. Printre principalele funcționalități se numără: documentele PDF sunt create sau convertite direct în interfața Google Drive, face conversii de PDF to Word, Excel, PowerPoint, imagini, text etc., iar atât imaginile cât și formatele Microsoft Office sau Open Office pot fi convertite în PDF. Dacă folosiți Google Drive drept un manager ocazional de fișiere (sau principal, ca mine), merită să dați o tură cu Cometdocs PDF Converter. Nu se știe niciodată când v-ar putea fi de folos, eventual rapid și pe loc.Cometdocs

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Daniel

  Reply Reply 26/03/2015

  Uneori căutam cu disperare in astfel de program și nu prea gaseam, unde erai atunci?

 • Seobyalex

  Reply Reply 26/03/2015

  Foarte bine ca am gasit asta. De multe ori aveam nevoie de asa ceva, este foarte util. Mai ales convertare din PDF in Word.

 • target

  Reply Reply 26/03/2015

  Nu-l pot descarca decat ca app nu extensie, si cere sa faci cont pt a-l folosi.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 26/03/2015

   Da, scuze, e app. Si trebuie cont pentru ca sunt 5 convertiri/conversii pe săptămână sau pe zi (nu mai stiu exact).

 • Pentru pdf-uri incercati Infix. Nu trebuie sa convertesti nimic in Word sau altceva.
  Programul nu este prea cunoscut, dar mi se pare fantastic. Nu este gratuit (este ieftin), dar ai si posibilitatea sa-l obtii gratuit daca scrii ceva despre el pe net si le trimiti linkul.
  Eu am deja licenta de cativa ani, nu mai este nevoie sa-i laud pentru asta, dar oricum o fac pentru ca mie-mi place.
  Merge si pe Linux (Ubuntu), folosesc cu Wine.

Leave A Response

* Denotes Required Field