O extensie pentru convertirea formatelor de fisiere

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Se numește Cometdocs PDF Converter și se pupă foarte bine cu Google Drive și browserul Chrome. E genul de unealtă din seria aplicațiilor de productivitate de care s-ar putea să aveți nevoie. Extensia de Chrome poate fi descărcată de aici. Printre principalele funcționalități se numără: documentele PDF sunt create sau convertite direct în interfața Google Drive, face conversii de PDF to Word, Excel, PowerPoint, imagini, text etc., iar atât imaginile cât și formatele Microsoft Office sau Open Office pot fi convertite în PDF. Dacă folosiți Google Drive drept un manager ocazional de fișiere (sau principal, ca mine), merită să dați o tură cu Cometdocs PDF Converter. Nu se știe niciodată când v-ar putea fi de folos, eventual rapid și pe loc.Cometdocs

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „O extensie pentru convertirea formatelor de fisiere”

  1. Pentru pdf-uri incercati Infix. Nu trebuie sa convertesti nimic in Word sau altceva.
    Programul nu este prea cunoscut, dar mi se pare fantastic. Nu este gratuit (este ieftin), dar ai si posibilitatea sa-l obtii gratuit daca scrii ceva despre el pe net si le trimiti linkul.
    Eu am deja licenta de cativa ani, nu mai este nevoie sa-i laud pentru asta, dar oricum o fac pentru ca mie-mi place.
    Merge si pe Linux (Ubuntu), folosesc cu Wine.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend