E cu adevărat utilă husa originală de iPhone 6S?

De Black Friday (ziua mea) mi-am comandat iPhone 6S așa cum aveam în plan. Nu l-am găsit la un preț bun așa cum mă așteptam, dar cu prelungire de contract la Orange și puncte de peste 200 de euro am făcut un deal bun până la urmă. Aștept să sosească. Vreau totuși să-l protejez cât mai bine. Dar în același timp vreau să mă bucur că țin acel telefon în mână ori de câte ori îl folosesc. Majoritatea huselor pentru telefoane pe care le-am avut până acum la diverse modele mi-au tăiat din această bucurie. Totuși, acum mă gândesc serios la o husă din piele originală de la Apple pentru noul iPhone 6S. Pe lângă faptul că e destul de scumpă, întrebarea mea este: merită? O folosiți? E ok? Update: mi-am luat :)Husa originala iPhone 6S

4 comentarii la „E cu adevărat utilă husa originală de iPhone 6S?”

 1. Salut, sincer.. nu stiu dca s ar merita. Am si eu 6s , luat de la vodafone acum cateva saptamani. I am pus o folie de stcila securizata pe ecran si un bumper din aluminiu si gata.
  Oricum mi au zis cei de la reprezentanta ca e foarte sensibil si daca il scapi de la o distanta mai mare.. nu conteaza ce ai pe el.. se va strica..daca nu pe loc , in cateva zile/saptamani.
  Dar acum depinde de tine.

  Răspunde
  • Dar inteligentă reprezentanţa aia, era direct ieşită din camera de producţie sau cum? Îşi dau unii cu părerea degeaba. Acum nu zic să loveşti cu el de toţi pereţii, dar eu cred că dacă ai o husă şi o folie pe ecran, faci din telefon un masochist de succes, fără urme :))

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.