Ce cadou mi-a făcut Irina de ziua mea

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, am împlinit 29 de ani. Iar anul ăsta Irina s-a gândit la un cadou total diferit comparativ cu cele primite până acum. Mi-a făcut cadou o Hangover.

Mai exact, mi-a făcut cadou o ieșire cu băieții, doar cu băieții, la Slănic Moldova. S-a ocupat de tot. A complotat cu băieții, a făcut rezervări, a organizat drum etc. Iar miercuri seară am aflat tot. M-am bucurat foarte mult. Totul a început ceva în genul…

Știi, de ziua ta o să te distrezi. Dar nu cu noi. Ci cu băieții. Ai nevoie de o astfel de pauză. Mergi cu ei și… simțiți-vă bine. Am rezervat câteva camere la Slănic Moldova și am asigurat un buget de x lei pentru masa de ziua ta. Cu noi lasă că te găsești când vii. Doi dintre ei n-au putut să meargă tura asta, dar ne găsim cu toții Duminică. Ți-am luat liber de la muncă vineri. Pleci la 13:00. Te ajut eu cu bagajele.

Ce să mai zici? Pe lângă faptul că am o soție frumoasă, am o soție deșteaptă și deschisă la minte. Mi-a plăcut foarte mult surpriza ei și îi mulțumesc și pe această cale pentru asta.

Așa, și am fost în Slănic Moldova cu băieții. În stațiunea respectivă nu sunt prea multe lucruri de făcut, dar contează foarte mult compania, nu stațiunea. Priveliștea e superbă, iar parcul ăla a lor e foarte fain. Am gustat apă de la izvoarele de acolo. Gustul e ”meh” la majoritatea, dar cică fac bine la sănătate.

Apoi, am făcut traseul ”300 de scări” din Slănic Moldova. E un traseu ușor. Dacă nu te apuci de el după o noapte de petrecere. Traseul începe lângă izvoare și durează cam două ore și un pic cu tot cu pauze. Din câte știu e cam singurul traseu pe care îl poți face în Slănic Moldova. Priveliștile de pe traseu merită efortul. Plus că e o g(a)ură bună de oxigen. +poze

5 comentarii la „Ce cadou mi-a făcut Irina de ziua mea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.