Dragă HBO Go România, vrem aplicație pentru Apple TV

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Se pare că nu sunt singurul om care deține un Apple TV de ultimă generație în țara asta. Suntem puțini, știu. Însă suntem clienții voștri. Suntem genul ăla de oameni care plătim aplicații și subscripții. Suntem ăia care își bagă cardul rapid când le place ceva, pe sistemul ”shut up and take my money”. Valabilă treaba asta pentru toți dacă ați văzut ultimul episod din sezonul 3, Silicon Valley. La un moment dat nu contează câți utilizatori ai, contează câți utilizatori folosesc cu adevărat ceea ce produci. Și câți mai și cumpără câte ceva.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Dragă HBO Go România, vrem aplicație pentru Apple TV”

  1. Si eu vreau HBO GO pe Apple TV. Nu inteleg, au aplicatie pentru iPhone in Romania, au aplicatie de Apple TV pentru alte tari, nu poate fi asa greu.
    Fa o petitie ceva

    Răspunde
  2. Uite de asta nu se deranjeaza. Nu spune “fa o petitie” ci fa tu o petitie, scrie la HBO Romania, scrie la HBO International. Eu am facut asta, mai scrieti si voi. La un moment dat putem deveni deranjanti si poate o fac.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend