Două firme de videochat din Galați au reușit să facă un eveniment caritabil interesant

Două firme de videochat din Galați, SmartChat, respectiv Night Prowl Studio au reușit să facă un eveniment caritabil fain. Practic, fetele care lucrează la aceste studiouri s-au întâlnit pe teren. În cadrul unui meci de fotbal de sală. Cu banii puși la bătaie de cele două companii au fost ajutați niște oameni de vârsta a treia dintr-un azil de bătrâni din Galați. S-a cumpărat un aparat industrial pentru realizarea produselor de panificație și patiserie. Scriu despre asta pentru că mi se pare interesant ca două studiouri de videochat să se implice în astfel de proiecte, mai ales că lumea privește cu îndoială aceste business-uri. Redau din comunicatul de presă.

De mult nu mai este un secret ca domeniul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare in ultimul timp este acela al videochat-ului. Supus des prejudecatilor si putin cunoscut publicului larg , am descoperit a fi de fapt un segment al pietei muncii bine organizat, profesionist, oferind multe oportunitati celor implicati.
Astfel, precedand sarbatorile pascale, am intalnit un eveniment aparent banal, menit insa sa iasa din tipare si sa arate tuturor o alta perspectiva asupra lucrurilor, totul cu un scop nobil.

Desfasurat sub sloganul „Play with your heart !”, evenimentul organizat de cele mai vechi studiouri profesionale din Galati, SmartChat Studio si NightProwl Studio, a presupus un meci de fotbal in sala intre modelele celor doua studiouri. Scopul principal a fost pe masura : strangerea de fonduri pentru a veni in sprijinul persoanelor de varsta a treia, locatari ai unui azil de batrani din oras.

„Scorul a fost 2-1 pentru noi, insa toti suntem castigatori.’’ Andreea – manager/antrenor pentru o zi SmartChat Studio

„A fost mai mult decat un meci, ramanem cu amintiri frumoase si cu gandul ca ne-am putut ajuta semenii.’’ Sorin – manager/antrenor pentru o zi NightProwl Studio

Nu mai tarziu de zilele trecute s-au cules roadele evenimentului, unul din azilele de batrani primind un aparat de tip industrial necesar realizarii produselor de panificatie si patiserie.

20160511_160523 ET9A8667-Edit macheta-forum

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comentarii

 • Adi

  Reply Reply 12/05/2016

  Chiar că e tare… poate așa își mai schimbă lumea părerea despre. :D

 • Florin Dediu

  Reply Reply 12/05/2016

  Mai durează 100 de ani până scăpăm de concepțiile comuniste…

 • Avand in vedere castigurile care sunt in acest domeniu, consider ca ar trebui facut mai des acest lucrur, nu e nimic rusinos in a face videochat, pur si simplu fiecare are dreptul sa-si aleaga meseria si in plus sa castige suficienti banii pentru a ajuta si alte persoane.

 • Julia

  Reply Reply 10/08/2017

  Cu mentalitatea,mai greut la noi in tara si nu cred ca doar in videochat, ci si in alte sitautii.

Leave A Response

* Denotes Required Field