Două firme de videochat din Galați au reușit să facă un eveniment caritabil interesant

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Două firme de videochat din Galați, SmartChat, respectiv Night Prowl Studio au reușit să facă un eveniment caritabil fain. Practic, fetele care lucrează la aceste studiouri s-au întâlnit pe teren. În cadrul unui meci de fotbal de sală. Cu banii puși la bătaie de cele două companii au fost ajutați niște oameni de vârsta a treia dintr-un azil de bătrâni din Galați. S-a cumpărat un aparat industrial pentru realizarea produselor de panificație și patiserie. Scriu despre asta pentru că mi se pare interesant ca două studiouri de videochat să se implice în astfel de proiecte, mai ales că lumea privește cu îndoială aceste business-uri. Redau din comunicatul de presă.

De mult nu mai este un secret ca domeniul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare in ultimul timp este acela al videochat-ului. Supus des prejudecatilor si putin cunoscut publicului larg , am descoperit a fi de fapt un segment al pietei muncii bine organizat, profesionist, oferind multe oportunitati celor implicati.
Astfel, precedand sarbatorile pascale, am intalnit un eveniment aparent banal, menit insa sa iasa din tipare si sa arate tuturor o alta perspectiva asupra lucrurilor, totul cu un scop nobil.

Desfasurat sub sloganul „Play with your heart !”, evenimentul organizat de cele mai vechi studiouri profesionale din Galati, SmartChat Studio si NightProwl Studio, a presupus un meci de fotbal in sala intre modelele celor doua studiouri. Scopul principal a fost pe masura : strangerea de fonduri pentru a veni in sprijinul persoanelor de varsta a treia, locatari ai unui azil de batrani din oras.

„Scorul a fost 2-1 pentru noi, insa toti suntem castigatori.’’ Andreea – manager/antrenor pentru o zi SmartChat Studio

„A fost mai mult decat un meci, ramanem cu amintiri frumoase si cu gandul ca ne-am putut ajuta semenii.’’ Sorin – manager/antrenor pentru o zi NightProwl Studio

Nu mai tarziu de zilele trecute s-au cules roadele evenimentului, unul din azilele de batrani primind un aparat de tip industrial necesar realizarii produselor de panificatie si patiserie.

20160511_160523 ET9A8667-Edit macheta-forum


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „Două firme de videochat din Galați au reușit să facă un eveniment caritabil interesant”

  1. Avand in vedere castigurile care sunt in acest domeniu, consider ca ar trebui facut mai des acest lucrur, nu e nimic rusinos in a face videochat, pur si simplu fiecare are dreptul sa-si aleaga meseria si in plus sa castige suficienti banii pentru a ajuta si alte persoane.

    Răspunde
  2. Cred ca ar trebui sa mai aiba loc astfel de evenimente, mai ales ca este o indutrie care produce foarte mult si isi permite sa ajute persoanele care au cu adevarat nevoie.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend