Două firme de videochat din Galați au reușit să facă un eveniment caritabil interesant

Două firme de videochat din Galați, SmartChat, respectiv Night Prowl Studio au reușit să facă un eveniment caritabil fain. Practic, fetele care lucrează la aceste studiouri s-au întâlnit pe teren. În cadrul unui meci de fotbal de sală. Cu banii puși la bătaie de cele două companii au fost ajutați niște oameni de vârsta a treia dintr-un azil de bătrâni din Galați. S-a cumpărat un aparat industrial pentru realizarea produselor de panificație și patiserie. Scriu despre asta pentru că mi se pare interesant ca două studiouri de videochat să se implice în astfel de proiecte, mai ales că lumea privește cu îndoială aceste business-uri. Redau din comunicatul de presă.

De mult nu mai este un secret ca domeniul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare in ultimul timp este acela al videochat-ului. Supus des prejudecatilor si putin cunoscut publicului larg , am descoperit a fi de fapt un segment al pietei muncii bine organizat, profesionist, oferind multe oportunitati celor implicati.
Astfel, precedand sarbatorile pascale, am intalnit un eveniment aparent banal, menit insa sa iasa din tipare si sa arate tuturor o alta perspectiva asupra lucrurilor, totul cu un scop nobil.

Desfasurat sub sloganul „Play with your heart !”, evenimentul organizat de cele mai vechi studiouri profesionale din Galati, SmartChat Studio si NightProwl Studio, a presupus un meci de fotbal in sala intre modelele celor doua studiouri. Scopul principal a fost pe masura : strangerea de fonduri pentru a veni in sprijinul persoanelor de varsta a treia, locatari ai unui azil de batrani din oras.

„Scorul a fost 2-1 pentru noi, insa toti suntem castigatori.’’ Andreea – manager/antrenor pentru o zi SmartChat Studio

„A fost mai mult decat un meci, ramanem cu amintiri frumoase si cu gandul ca ne-am putut ajuta semenii.’’ Sorin – manager/antrenor pentru o zi NightProwl Studio

Nu mai tarziu de zilele trecute s-au cules roadele evenimentului, unul din azilele de batrani primind un aparat de tip industrial necesar realizarii produselor de panificatie si patiserie.

20160511_160523 ET9A8667-Edit macheta-forum

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Două firme de videochat din Galați au reușit să facă un eveniment caritabil interesant”

  1. Cred ca ar trebui sa mai aiba loc astfel de evenimente, mai ales ca este o indutrie care produce foarte mult si isi permite sa ajute persoanele care au cu adevarat nevoie.

    Răspunde
  2. Avand in vedere castigurile care sunt in acest domeniu, consider ca ar trebui facut mai des acest lucrur, nu e nimic rusinos in a face videochat, pur si simplu fiecare are dreptul sa-si aleaga meseria si in plus sa castige suficienti banii pentru a ajuta si alte persoane.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.