Două despre falsul medic Matteo Politi, italianul cu 8 clase care făcea operații estetice

Cred că deja știți despre cazul cu falsul medic, Matteo Politi, care a fost descoperit că făcea operații estetice prin vreo 5 clinici private din capitală, el fiind la bază un parcangiu cu 8 clase.

Mateo Politi

Pentru că am tangență cu domeniul medical, profit de ocazie să mai trag încă odată un semnal de alarmă legat de aceste aspecte. Mai există tipi precum Matteo Politi, numai că de data asta sunt medici în toată regula care nu respectă siguranța de bază a pacienților.

Prima chestie: Mai sunt medici obscuri în țară

Când am scris și publicat acest articol, multă lume mi-a sărit în cap să-mi spună că e advertorial și că e doar o reclamă. Dar e și o sursă de informare bună. Dacă îl veți citi, veți descoperi toate manevrele din lumea injectărilor cu acid hialuronic și toxină botulinică.

Probabil acest articol al meu nu se va distribui așa tare, dar îl las aici ca să îl distribui când un caz grav de hepatită sau chiar HIV/SIDA s-ar putea întâmpla de la o astfel de injectare realizată fără condițiile de care spuneam eu în articolul de aici. E doar o chestie de timp.

A doua chestie: Lumea știa în ce se bagă cu falsul medic

Direcția de Sănătate Publică București a recunoscut, marți după-amiază, că i-a eliberat parafă de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins că este medic și a operat la 5 clinici private din Capitală. Parafa a fost eliberată pe data de 23 martie 2018 de către Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală din cadrul DSP București.

Sursa: HotNews.ro

Pe 23 martie 2018, da? Hmm, păi atunci nasol. Că pe 8 martie, același an, patroana unei clinici se fălea pe Instagram cu domnu’ chirurg cu clase mai puține decât portarul de la noi din clădire. Mișto poză, nu?

Citiți povestea integrală la prietenul Mihai Vasilescu pe blog, aici.

Cam asta ar fi.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.