Două bloguri tech românești care merită urmărite

Vinerea cică e o modă în blogosferă să faci recomandări. Adevărul este că tuturor le miroase a weekend, iar conținutul de pe blog nu mai este produs în același ritm ca în timpul săptămânii. De aceea, probabil se cade să mai faci câte o recomandare dacă timpul nu-ți permite să scrii un articol mai lung. Este important să apreciem și munca altora. Am să vă recomand și eu două bloguri cu știri din domeniul tehnologiei, sau bloguri tech cum se zice mai pe scurt. Este vorba de GadGeTiT.ro și GiZ.ro. Și nu le recomand pentru că îi cunosc pe editori, ci pentru că pe aceste două bloguri se publică des, suficient de des încât să fii la curent cu tot ce mișcă în domeniul tehnologiei. Iar postările astea dese se țin cu multă muncă, muncă pe care eu o apreciez.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Două bloguri tech românești care merită urmărite”

 1. Salutare!
  Il testez pe domnul google, vreau sa vad cum si cat de repede indexeaza paginile https fata de http..pe langa
  asta ai si un impact bun al link-ului din punctul meu de vedere.
  Este deplasat ca vrei sa criptezi/securizezi ceva ? :)

  Răspunde
  • Nu este deloc greșit. Eram doar curios.

   Să-ți zic ce greșeală am făcut eu: nu am știut că pentru Google domeniul cu http este diferit de domeniul cu https și este considerat conținut duplicat. Eu de când am pornit blogul am folosit SSL pentru a accesa partea de admin dar toate linkurile publice au fost cu http… până am greșit într-o zi și am făcut share pe FB, Twitter și G+ la un link cu https :)

   A doua zi aveam site-ul duplicat în index-ul Google… și ca atare și acum încă trag să curăț…

   Răspunde
   • Da, stiu ca-ti deve continutul duplicat, poti face o redirectionare 301 din google ca adresa http s-a mutat la https :) etc ..

    Răspunde
    • La mine este prea scump să mut totul pe https. Eu servesc html de pe un domeniu și conținut static de pe alte două subdomenii (ale unui domeniu diferit). Bănuiesc că m-ar rupe un certificat care să acopere 2 domenii cu wildcard.

    • Pai te duce la 100 eruo pe an un Wildcard SSL ( Certificat 128/256 bit SSL, destinat pentru securizarea tututor subdomeniilor unui singur domeniu. )

   • 10x Gabi pentru recomandare, revenind dupa pierderea a 1500 de posturi .. traiasca enelul care da curent cu galme :D

    Răspunde
    • Pai..imi hostasem acasa site-urile, banda am garla, de tin 8 blocuri cu net ( gigabit ) :))
     S-a intamplat surpriza cand vroiam sa pun ups la server.. :| m-am chinuit 2 sap sa refac kernelul de linux..erori peste erori..ma saturasem, ma sictirisem, nervi.. si uite asa am pornit de la zero cu host platit :D si 400 de articole in 3 luni ;))
     Sincer ? Este mult mai bine, nu mai am atatea batai de cap.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.