Dispozitiv autonom de detectare a minelor antipersonal inventat de o eleva din Galati

O elevă din Galați în vârstă de 16 ani a inventat un dispozitiv autonom de detectare a minelor antipersonal. Theodora Găiceanu a prezentat un dispozitiv de detectare a minelor antipersonal la Salonul Ugal Invent, desfășurat în premieră la Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Pentru că s-a scris deja despre subiect pe majoritatea site-urilor de știri, n-am să-l dezvolt și eu pe blog. Pentru detalii intrați aici. Cu toate că tatăl său a contribuit la dezvoltarea acestui proiect, acesta susține că invenția și producția este în mare parte a Theodorei. Acest aspect ar putea da cârcotașilor apă la moară, dar nu e cazul. Eu sunt foarte bucuros să aud și să dau mai departe astfel de știri faine. Tinerii cu potențial merită promovați și încurajați.Theodora Găiceanu

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Dispozitiv autonom de detectare a minelor antipersonal inventat de o eleva din Galati”

  1. Aveti mine antipersonal in Galati? ;) Sunt bune? ;) Daca sunt bune, va rog, vreau si eu putine pe o felie de paine. ;)
    Asta-i ca in bancul cu ardelenii, cu SIDA. ;) Daca nu-l stiti, vi-l spun. ;)

    Răspunde
  2. Felicitari ei, la 16 ani prea putini adolescenti sunt interesati de… de orice in afara de telefoane si fete/baieti. Oricum sunt convins ca o mare parte din contributie o are tatal desi nu vreau sa-i iau din merite, este normal. Oricum, BRAVO!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.