Dispozitiv autonom de detectare a minelor antipersonal inventat de o eleva din Galati

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

O elevă din Galați în vârstă de 16 ani a inventat un dispozitiv autonom de detectare a minelor antipersonal. Theodora Găiceanu a prezentat un dispozitiv de detectare a minelor antipersonal la Salonul Ugal Invent, desfășurat în premieră la Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Pentru că s-a scris deja despre subiect pe majoritatea site-urilor de știri, n-am să-l dezvolt și eu pe blog. Pentru detalii intrați aici. Cu toate că tatăl său a contribuit la dezvoltarea acestui proiect, acesta susține că invenția și producția este în mare parte a Theodorei. Acest aspect ar putea da cârcotașilor apă la moară, dar nu e cazul. Eu sunt foarte bucuros să aud și să dau mai departe astfel de știri faine. Tinerii cu potențial merită promovați și încurajați.Theodora Găiceanu

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Dispozitiv autonom de detectare a minelor antipersonal inventat de o eleva din Galati”

  1. Felicitari ei, la 16 ani prea putini adolescenti sunt interesati de… de orice in afara de telefoane si fete/baieti. Oricum sunt convins ca o mare parte din contributie o are tatal desi nu vreau sa-i iau din merite, este normal. Oricum, BRAVO!

    Răspunde
  2. Aveti mine antipersonal in Galati? ;) Sunt bune? ;) Daca sunt bune, va rog, vreau si eu putine pe o felie de paine. ;)
    Asta-i ca in bancul cu ardelenii, cu SIDA. ;) Daca nu-l stiti, vi-l spun. ;)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend