Direcţionează cum trebuie 20% din impozitul pe profit

Ca să trec direct la subiect, dacă ai firmă trebuie să ştii că poţi direcţiona 20% din impozitul pe profit către o cauză nobilă. Eu susţin campania pentru Clinica Nera şi îndemn toate companiile să direcţioneze 20% din impozitul pe profit către Fundaţia Sfânta Irina. Încă mai e timp să faceţi acest lucru până pe 31 decembrie.

Ştiţi foarte bine că dacă nu direcţionaţi voi cei 20% din impozitul pe profit, banii se vor duce în altă parte, nu se ştie unde. Faceţi o faptă bună pe final de an.

Eu vă ofer la schimb un advertorial pe blogul meu şi un link în secţiunea Recomand timp de 3 luni.

Directionare 20% din impozitul pe profit

Citez de pe blogul lui Chinezu, susţinătorul principal al acestui proiect:

60.000 de români bolnavi de cancer. Este doar statistică. Reală doar într-un anumit moment trecător. Căci de atunci mai mulţi oameni au murit. Unii pentru că nu încă nu există Clinica Nera. În plus, 57 de români află în fiecare zi că sunt bolnavi de cancer. Statisticile spun că o treime din ei au şanse reale de supravieţuire. Haideţi să construim împreună Clinica Nera. Pentru ei, pentru familiile lor. Haideţi să nu îi dezamăgim.

1.000.0000 de euro. O sumă imensă pentru oricine. Dar o sumă mică pentru noi toţi. Şi când zic noi toţi mă refer atât la bloggerii care au ales sau care aleg să se implice, dar şi la companiile care o să accepte oferta noastră. Mereu am spun că fiecare dintre noi suntem unici, dar  doar împreună putem crea unicitateaAjutorul pe care îl putem oferii Clinicii Nera este o oportunitate excelentă pentru a arăta că putem să atingem acea unicitate. Haideţi să nu ne dezamăgim singuri.

20% din impozitul pe profit. Asta pot direcţiona companiile către Fundaţia Sfânta Irina pentru a ajuta la construirea clinicii. Cei care reprezentaţi companii ştiţi că banii aceştia, dacă nu sunt direcţionaţi către anumite cauze, se duc în altă parte, nu se ştie unde. Atunci de ce să nu fiţi parte din acest efort comun de creare a unicităţii? Mai ales că în voi, în companiile cu profit mare, stă speranţa. Mai aveţi timp să o faceţi până pe 31 decembrie. Nu ne dezamăgiţi, vă rugăm frumos.

Dacă eşti companie, direcţionează cei 20% din impozitul pe profit cum trebuie. Ieşi din zona de confort aşa cum ai făcut de fiecare dată când firma ta a prosperat şi a evoluat. Priveşte acest videoclip. Acţionează.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1ae8dhOXddU?rel=0]

Dacă eşti blogger, află mai multe la Chinezu pe blog. Nu e târziu. Niciodată. Nu în lupta cu cancerul. Mie îmi pare rău că am auzit prea târziu de această campanie ca să mă pot implica şi mai mult.

Pune-ţi amprenta pe lucrurile pozitive din lume ori de câte ori ai ocazia!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.