Vreau un logo! Dau la schimb …

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


… un advertorial, multe mulţumiri şi o tonă de recunoaştere. Vreau să-mi construiesc niţică identitate de imagine pentru acest blog, iar un logo profesionist pare un început bun zic eu.

De aceea, fac apel la toţi designerii şi graficienii creativi să-mi trimită la gabriel.gsmro[@]gmail[.]com ideile lor, dacă vor, dacă au timp şi dacă au plăcerea. Ar fi frumos să mă prindă anul nou cu o identitate de imagine nouă, nu :)?

Eu vreau un logo care să se vadă bine şi ca favicon şi ca banner. Nu trebuie neapărat să reprezinte cine ştie ce linii, steluţe sau brizbrizuri. Mi-aş dori să fie simplu şi să facă referire cumva la numele meu. De asemenea, mi-ar plăcea să-l pot folosi în antetul diverselor documente, în semnăturile mesajelor email, în anumite newslettere sau ca watermark pe fotografii, aşa că vă rog tare mult să ţineţi cont şi de aceste specificaţii.

Ce ziceţi, vă bugetaţi un pic de timp şi multă creativitate pentru rugămintea mea sau vreau prea multe pentru ce ofer :)?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend