Recomandați-mi un detailing auto bun în Galați

Am căutat și eu detailing auto Galati înainte de a pune întrebarea pe blog, vă dați seama, dar am zis că sigur primesc sfaturi mai bune de la prietenii mei. Deci, caut detailing auto în Galați și eventual polish auto.

Am un Volkswagen Jetta din 2012 de care încă îmi place foarte mult. Anul ăsta a fost anul mașinii. I-am făcut distribuția pe la 120.000 Km (acum am 140.000 Km), i-am schimbat vreo două injectoare, i-am cumpărat baterie nouă acum o lună, am făcut-o ca nouă sub capotă.

Însă vreau să o fac să arate foarte bine și la interior și la exterior. Nu că nu ar fi bine întreținută, dar vreau să o fac ca nouă dacă se poate, pentru că după aproape 6 ani și multe drumuri încă am rămas îndrăgostit de această mașină.

Nu, momentan nu o vând. Nu de asta caut detailing auto. Deși va veni momentul să îmi iau altă mașină. Dar până atunci vreau să o întrețin cât mai bine iar anul ăsta să-i ofer cadou un detailing auto care să-i ofere un aer fresh.

Orice recomandare și eventual un preț orientativ este de bun augur și vă mulțumesc anticipat.

Update: Mi-am făcut detailing auto la Perfekt Polish Galați

M-a costat 500 lei, iar în banii ăștia a intrat curățarea detaliată și igienizarea interiorului, a exteriorului + polish și curățarea motorului. M-a programat rapid, iar în 24 de ore am avut mașina înapoi ca nouă. Eu am fost mulțumit și recomand.

Before

After

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Recomandați-mi un detailing auto bun în Galați”

  1. Iti recomand Apan Detailing. Stiu, nu e in Galati, e in Braila, dar serviciile sunt de obicei foarte apreciate de clienti.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.