Carlas Dreams

Descoperim Carla`s Dreams

Carla`s Dreams este trupa moldovenească care a apărut în centru atenţiei datorită melodiei P.O.H.U.I. cântată împreună cu Inna într-o nouă variantă, pentru că ea deja exista ca melodie. După ce în acest articol am lămurit cumva ce înseamnă pohui, am început să caut mai multe melodiei ale trupei Carla`s Dreams şi am descoperit o melodie care îmi place foarte mult.

Este vorba despre melodia „Scrisoare fratelui mai mic„, melodie cântată de trupa Carla`s Dreams, care mie îmi place şi pe care o puteţi asculta în cele ce urmează. Pentru că pe blogul personal postăm şi ce ne place, nu :)?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xAd0G4C50Jw?rel=0]

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • xkz

  Reply Reply 19/03/2013

  simpatica scrisoarea lu’ Big brother! multumesc :-)

 • IP

  Reply Reply 20/03/2013

  buna piesa ,ca si restu … doar e Carla’s ,fara cuvinte

 • vlad

  Reply Reply 20/03/2013

  ma,Carla’s nu e celebra pentru ca a cintat cu Ina..Carla’s are multe piese destul de misto,si ea este populara in Moldova pentru restul pieselor…nu a cintat Carla’s cu Ina,ci invers!

 • Maria O

  Reply Reply 20/03/2013

  Niste rime cum de mult nu am mai auzit! Moldoveni le cam au cu muzica!

Leave A Response

* Denotes Required Field