Degeaba ai dispozitive performante dacă nu ai huse pe măsură

Deseori mi se întâmplă să fac câte o prostie dar și să învăt ceva din ea. Din păcate ultima prostie pe care am făcut-o e destul de mare și cu siguranță voi simți un gust amar de fiecare dată când îmi voi aminti ce am făcut. Totuși să nu vă țin prea mult pe jar și să vorbim despre marea mea greșeală.

Acuma ceva timp câștigasem o tabletă pe care plănuiam să i-o ofer tatălui meu. Totuși în aceste luni de vară el nu are prea mult timp liber așa că am zis că îl voi învăța să o folosească atunci când va avea mai mult timp liber. Nu puteam însă să o las în cutie până atunci și am zis să o mai folosesc și eu. Zis și făcut. O luam cu mine când mergeam prin oraș iar seara înainte de a mă pune să dorm, mai stăteam pe Facebook folosind tableta. De cele mai multe ori rămânea lângă pernă.

Într-o dimineață nu știu cum m-am trezit mai brusc însă am reușit să mă ridic din pat ajutându-mă de coate iar unul din ele s-a nimerit fix pe ecranul de 7 inch al tabletei mele. Cred că v-ați dat seama că aceasta a făcut poc și că de atunci a rămas la cutie deoarece nu am găsit mai nicăieri display pentru ea, mai ales că nu aparține unui brand prea cunoscut.

Astfel mi-am dat seama că degeaba ai un dispozitiv performant și bun dacă nu îl ocrotești ca atare. Indiferent că vorbim despre un telefon de ultimă generație, un laptop foarte subțire sau o tabletă cu ecran mare, fiecare dintre acestea trebuie protejate cumva.

Una dintre cele mai bune metode prin care putem proteja un astfel de dispozitiv este achiziționarea unei huse. Bine, unui laptop mai degrabă îi cumperi o geantă deoarece acesta poate fi defectat atunci când îl transportăm în diferite locuri. Prin urmare o geantă ne poate asigura că atunci când vom scoate laptopul din ea, va fi nevătămat.

Sincer să fiu acum regret că m-am sărăcit pentru 50 de lei și nu i-am cumpărat o husă însă de acuma nu am ce face și mi-e o lecție pe care nu voi uita prea curând. Acum însă îmi voi proteja mai mult telefonul și chiar m-am uitat la niște suporturi pentru a-l ști mereu în siguranță, că nu vreau să rămân și fără el. Nu trebuie să uit nici să fiu mai atent decât am fost până acum.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.