Ceasul, un accesoriu care oferă un aer bărbătesc?

Vă ziceam tot aici pe blog că îmi plac tare mult ceasurile și că pentru vara aceasta mi-am propus să îmi mai cumpăr câteva. Din păcate încă nu mi-am cumpărat niciun ceas însă sper să fac asta de ziua mea, ca un fel de cadou pe care ți-l faci singur.

Revenind însă la ideea principală, ceva interesant s-a întâmplat zilele trecute. Ies cam în fiecare seară pe afară că doar e vară și vacanță iar când mă îmbrac mai la cămașă îmi mai pun și ceasul pe care l-am primit acum ceva timp. Ei bine în una din serile trecute o prietenă mi-a zis că-i place mult ceasul pe care îl am dar totodată că un ceas face un băiat să arate mai bine, mai bărbat. Iar asta m-a pus pe gânduri.

Într-adevăr, știam de ceasurile bărbătești că te fac să arăți mai serios și mai punctual iar cel din urmă este probabil unul din motivele principale pentru care îmi plac ceasurile. Recunosc, e foarte fain să îți asortezi și un ceas la cămasa pe care o porți și cu siguranță te face să arăți puțin mai profi însă nu mă gândisem până acum că un ceas te face să pari mai bărbat.

Îmi pare însă foarte rău că nu am reușit încă să îmi cumpăr un ceas. Prețurile sunt ok, de exemplu pe acest site prețurile încep de la 70 de lei și nu cred că e o sumă prea mare. Totuși ceea ce mi-a atras mie atenția are un preț ceva mai mare așa că nu rămâne decât să aștept niște reduceri atractive care să mă facă să îmi permit ceasul respectiv.

Mai am la dispoziție încă vreo două săptămâni până când voi sărbători aniversarea a 20 de ani așa că sper din tot sufletul că îmi voi putea face (nu vă mirați că îmi fac cadouri singur, nu ar fi prima oară.. vă recomand să încercați) un cadou mai special, adică un ceas desigur. De data aceasta mă voi gândi cu siguranță și la aspectul sugerat de prietena mea.

Pe final, pentru că știți că tare îmi place să discut cu voi, vă întreb următorul lucru: voi ce credeți despre ceasurile bărbătești? Pe lângă eleganță și un aspect mai profi poate face un bărbat să arate mai bărbat decât este sau e doar un simplu accesoriu care ne arată ora și pe care îl putem asorta la diferite cămăși? Tare curios îs să vă aud părerile.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Ceasul, un accesoriu care oferă un aer bărbătesc?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.