Cu ce să te îmbraci să scapi de căldură?

De fiecare dată când venea vorba de anotimpuri am susținut clar și tare că mie îmi place mai mult iarna decât vara. Dacă iarna te mai poți îmbrăca cu câte ceva pentru a te apăra de ger, vara poți să dai jos toate hainele de pe tine, ceea ce nu ar fi prea decent, că tot mori de cald iar eu în astfel de momente nu mai am chef de nimic, motiv pentru care vara nu sunt prea activ.

De ceva vreme îmi tot caut niște haine care să mă ajute să scap de soarele de afară, măcar puțin. De cele mai multe ori port maiouri sau tricouri care să fie cât mai subțiri dar și mai largi astfel încât atunci când transpir să nu mi se lipească materialul de corp. Totuși nu putem purta chiar mereu pantaloni scurți și tricouri deoarece unele situații ne cer o ținută mai serioasă.

În aceste cazuri, o pereche de jeans poate fi foarte utilă mai ales dacă alegem un model puțin mai larg astfel încât, la fel ca în cazul tricourilor, să nu fie prea strânși pe noi deoarece cu siguranță vor fi prea incomozi.

De asemenea eu am descoperit că am unele cămăși care mă ajută să mă mai feresc puțin de soare dar și în care transpir mai puțin decât într-un tricou obișnuit și astfel le-am pus în primele rânduri ale dulapului pentru a le avea mereu la îndemână atunci când trebuie să ies pe afară în mijlocul zilei.

Nu trebuie să uităm nici de șepci sau de pălării deoarece și acestea sunt de mare ajutor în lupta contra gradelor prea multe din termometre. Eu unul îmi cumpăr în fiecare vară câte o pălărie de paie deoarece mă amuză aspectul de cowboy pe care mi-l oferă și deseori fac câte o glumă, mai ales când sunt pe bicicletă.

Nu îmi place însă acest sezon deoarece nu reușesc să fac prea multe lucruri. Abia dacă mai reușesc să citesc câte o pagină, scriu mai puțin dar și în blogosferă sunt mai inactiv în ceea ce privește cititul de bloguri sau lăsatul de comentarii. Voi încerca însă ca în această vară să fiu mai mereu îmbrăcat cât mai lejer și sper să observ câteva îmbunătățiri de motivație iar dacă nu voi reuși, nu îmi rămâne decât să aștept toamna sau iarna deoarece mă simt mai bine atunci.

Voi ce haine purtați vara?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Cu ce să te îmbraci să scapi de căldură?”

  1. Bun articol, vara este greu sa tinem pe noi orice fel de imbracaminte, daca trebuie sa ne imbracam mai serios, o pereche jeans si o camasa mai lejera sunt ideale.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.