De pus pe Bucket List: sa nu mai am burta macar o saptamana :)

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Nu am fost niciodată gras. Adică nu genul ăla de gras care a fost mai mult gras decât normal sau atletic. Am avut perioade și perioade. Însă în perioada asta am pus burtă, după cum veți observa și în poza de mai jos în care voiam să vă arăt un tricou realizat de Tshirt Factory. Până una alta am pus pauză la bere, am dat-o pe din astea și de săptămâna viitoare (poate de miercuri) încerc să dau din nou pe la sală. Încurajați-mă! :)Eu şi Sara, fiica mea


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „De pus pe Bucket List: sa nu mai am burta macar o saptamana :)”

  1. Unul din criteriile prin care se poate stabili gradul de bine pe care il are o societate, as zice ca estem si dimensiunile burtilor barbatilor, pentru ca atuncea se petrece consumatia de multa bere, care consum este mai mare pentru ca estem si bani si estem si dispozitiune buna pentru asa ceva, si estem dispozitie buna si pentru ca serviciul este rezonabil si per total adunate toate, rezulta deci ca se traieste bine. Si asta nu pentru ca cineva o spus-o inaintea mea(!). Dar pe de alta parte mai este si problema sanatatii, care este invers proportionala cu dimensiulile burtii, pentru ca tot vorbim de burta. Asa ca este bine sa ne gandim si la sanatate si atunci se recomanda „jos burta” !

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend