De mult n-am mai râs așa bine

Se dă un indian zâmbăreț cu “vaste cunoștințe” de limbă engleză care dorește să se angajeze ca inginer de rețea la o companie internațională. Și cum bine știți, astfel de interviuri se realizează prin intermediul Skype, pardon Spike :). Nu știu cât de nou sau actual este videoclipul ca distribuire pe meleagurile noastre, dar dacă ai căutat videoclipul amuzant cu indianul la interviul de angajare online, ai nimerit bine. E genul ăla de videoclip de dat mai departe. Mai ales că omul dă dovadă de un pozitivism debordant care mie îmi place (“I am happy even when I am sad” = Epic). Enjoy :)!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „De mult n-am mai râs așa bine”

  1. Omu’ e pe treaba lui :) ce sa-i faci. Oricum e funny.. Totusi ma mira, ca in India in ciuda situatie de rahat care este in acea tara, mai au access la tehnologie avansata si/sau la asi face diplome recunoscute international.

    Răspunde
  2. Anyway, eu l-as fi angajat, indienii sunt oameni foarte muncitori si devotati si da, au mereu o atitudine pozitiva indiferent de situatie, nu conteaza ca sunt tehnicieni, ingrijitori, paznici sau lucratori la salubritate, respectul este nelipsit din comportamentul lor si, repet, au mereu acel zambet care te unge la suflet… :)

    Răspunde
  3. Genialaaaal!,…..”o sa ajung departe in compania voastra fierbinte, aproape de pozitia de climax” ….unde o fi compania aia, ca aplic si eu :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.