Se dă un indian zâmbăreț cu „vaste cunoștințe” de limbă engleză care dorește să se angajeze ca inginer de rețea la o companie internațională. Și cum bine știți, astfel de interviuri se realizează prin intermediul Skype, pardon Spike :). Nu știu cât de nou sau actual este videoclipul ca distribuire pe meleagurile noastre, dar dacă ai căutat videoclipul amuzant cu indianul la interviul de angajare online, ai nimerit bine. E genul ăla de videoclip de dat mai departe. Mai ales că omul dă dovadă de un pozitivism debordant care mie îmi place („I am happy even when I am sad” = Epic). Enjoy :)!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  13 replies to "De mult n-am mai râs așa bine"

  • Bucur

   Sir see you later in another life :))

   • Gabriel Ursan

    Eu pe un post de tehnician hardware l-aș fi angajat, l-aș fi pregătit profesional și sigur nu mi-ar fi părut rău după aia la ce atitudine pozitivă are omul ;)

  • carmen

   ma doare mintea…unde isi pune surubelnitza???

  • carmen

   Genialaaaal!,…..”o sa ajung departe in compania voastra fierbinte, aproape de pozitia de climax” ….unde o fi compania aia, ca aplic si eu :)

  • Ciprian Florea

   Anyway, eu l-as fi angajat, indienii sunt oameni foarte muncitori si devotati si da, au mereu o atitudine pozitiva indiferent de situatie, nu conteaza ca sunt tehnicieni, ingrijitori, paznici sau lucratori la salubritate, respectul este nelipsit din comportamentul lor si, repet, au mereu acel zambet care te unge la suflet… :)

  • Bobses

   Sir! E nemaipomenit! :))) Ce naiv intreba el la sfarsit daca a luat jobul! :) Simpatic tare.

  • Catalin

   Omu’ e pe treaba lui :) ce sa-i faci. Oricum e funny.. Totusi ma mira, ca in India in ciuda situatie de rahat care este in acea tara, mai au access la tehnologie avansata si/sau la asi face diplome recunoscute international.

Comentează la acest articol