De mult n-am mai râs așa bine

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Se dă un indian zâmbăreț cu “vaste cunoștințe” de limbă engleză care dorește să se angajeze ca inginer de rețea la o companie internațională. Și cum bine știți, astfel de interviuri se realizează prin intermediul Skype, pardon Spike :). Nu știu cât de nou sau actual este videoclipul ca distribuire pe meleagurile noastre, dar dacă ai căutat videoclipul amuzant cu indianul la interviul de angajare online, ai nimerit bine. E genul ăla de videoclip de dat mai departe. Mai ales că omul dă dovadă de un pozitivism debordant care mie îmi place (“I am happy even when I am sad” = Epic). Enjoy :)!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

13 comentarii la „De mult n-am mai râs așa bine”

  1. Genialaaaal!,…..”o sa ajung departe in compania voastra fierbinte, aproape de pozitia de climax” ….unde o fi compania aia, ca aplic si eu :)

    Răspunde
  2. Anyway, eu l-as fi angajat, indienii sunt oameni foarte muncitori si devotati si da, au mereu o atitudine pozitiva indiferent de situatie, nu conteaza ca sunt tehnicieni, ingrijitori, paznici sau lucratori la salubritate, respectul este nelipsit din comportamentul lor si, repet, au mereu acel zambet care te unge la suflet… :)

    Răspunde
  3. Omu’ e pe treaba lui :) ce sa-i faci. Oricum e funny.. Totusi ma mira, ca in India in ciuda situatie de rahat care este in acea tara, mai au access la tehnologie avansata si/sau la asi face diplome recunoscute international.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend