Interviu angajare indian

De mult n-am mai râs așa bine

Se dă un indian zâmbăreț cu „vaste cunoștințe” de limbă engleză care dorește să se angajeze ca inginer de rețea la o companie internațională. Și cum bine știți, astfel de interviuri se realizează prin intermediul Skype, pardon Spike :). Nu știu cât de nou sau actual este videoclipul ca distribuire pe meleagurile noastre, dar dacă ai căutat videoclipul amuzant cu indianul la interviul de angajare online, ai nimerit bine. E genul ăla de videoclip de dat mai departe. Mai ales că omul dă dovadă de un pozitivism debordant care mie îmi place („I am happy even when I am sad” = Epic). Enjoy :)!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

13 Comments

 • Bucur

  Reply Reply 09/01/2014

  Sir see you later in another life :))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/01/2014

   Eu pe un post de tehnician hardware l-aș fi angajat, l-aș fi pregătit profesional și sigur nu mi-ar fi părut rău după aia la ce atitudine pozitivă are omul ;)

 • carmen

  Reply Reply 09/01/2014

  ma doare mintea…unde isi pune surubelnitza???

 • carmen

  Reply Reply 09/01/2014

  Genialaaaal!,…..”o sa ajung departe in compania voastra fierbinte, aproape de pozitia de climax” ….unde o fi compania aia, ca aplic si eu :)

 • Anyway, eu l-as fi angajat, indienii sunt oameni foarte muncitori si devotati si da, au mereu o atitudine pozitiva indiferent de situatie, nu conteaza ca sunt tehnicieni, ingrijitori, paznici sau lucratori la salubritate, respectul este nelipsit din comportamentul lor si, repet, au mereu acel zambet care te unge la suflet… :)

 • Bobses

  Reply Reply 10/01/2014

  Sir! E nemaipomenit! :))) Ce naiv intreba el la sfarsit daca a luat jobul! :) Simpatic tare.

 • Catalin

  Reply Reply 10/01/2014

  Omu’ e pe treaba lui :) ce sa-i faci. Oricum e funny.. Totusi ma mira, ca in India in ciuda situatie de rahat care este in acea tara, mai au access la tehnologie avansata si/sau la asi face diplome recunoscute international.

Leave A Response

* Denotes Required Field