AllView A5 Quad, putere accesibilă

În următoarea perioadă voi fi cu ochii pe cei de la AllView pentru că această companie românească nu se lasă sub nici o formă și lansează constant produse noi la prețuri mai mult decât competitive.

O altă remarcă ar fi faptul că dacă practici marketingul afiliat pe un site sau pe un blog vei observa că AllView se află în topul celor mai cumpărate produse din categoria smartphones și tablete. De ce? Pentru că sunt accesibile și funcționează decent în general. Însă AllView nu știu câtă vreme va mai putea fi privită drept o companie de clasă medie doar pentru simplul fapt că este românească, așa cum nici Huawei începe să nu mai fie privită de populație (nu de cei care se pricep și știu de mult de ea) ca o companie de clasă medie.

Însă n-am să fac eu pe filozoful sau marele analist financiar, că nu sunt :). Îmi mai scapă câte o părere, un feeling pe care uneori pot, alteori nu pot să-l susțin cu argumente.

Scopul acestui articol este să vă povestesc un pic despre proaspătul lansat smartphone AllView A5 Quad.

Înainte de a vă spune prețul, dați-mi voi să vă spun niște pure specificații tehnice. Nu de alta, dar și suspansul are valoarea lui când vorbim despre niște specificații tehnice. Vorbim despre un procesor Quad Core de 1.3 GHz, display de 4.3 inchi, 2 camere foto dintre care una de 5 MP, sistem de operare Google Android 4.2 JellyBean și conectivitate 3G. Aceste caracteristici tehnice trecute pe scurt în revistă recomandă din start modelul A5 Quad de la AllView ca fiind un smartphone care se mișcă fluent și are capabilități reale de multi-tasking.

Prețul?

599 lei.

Iar dacă ai deja un produs vechi marca AllView (telefon/GPS/tabletă), primești 24% reducere dacă îl dai înspre reciclare la achiziție.

Așa arată AllView A5 Quad

AllView A5 Quad

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „AllView A5 Quad, putere accesibilă”

  1. Telefonul are performante slabe chiar daca pretul lui este de 599 lei, ecranul este unul TFT… iar doar 512 MB RAM sunt putini.

    Răspunde
  2. eu am un P4 DUO, l-am dus de doua ori la service da dupa nu am mai avut treaba, sunt multumit de el, ecan super si materiale uimitor de rezistente, a cazut de multe ori incat partile laterale s-au tocit da ecranul si spatele e ca nou, bravo lor

    Răspunde
  3. Apar din ce in ce mai multe modele bune la preţuri accesibile, cel puţin la Allview, dar sunt alte marci rele la preţuri mari.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.