De făcut și în alte orașe: Handicap de bun simț

Handicap de bun simț este titlul videoclipului proaspăt postat de Mircea Bravo. Și îl încorporez mai jos ca să aibă cât mai multe vizualizări și share-uri pentru că le merită. Adevărul e că ne-am cam săturat de mârlani și de needucați și simt că încet încet începem să scoatem capul la lumină și să nu mai tolerăm orice mizerie băgând mâinile în buzunar și mergând mai departe pentru că am fost învățați în vremuri străvechi să ne vedem de treaba noastră dacă vedem ceva în neregulă în jurul nostru. Generația noastră se schimbă. Generația noastră schimbă. Oamenii se pot schimba în bine. Vă invit să vedeți videoclipul de mai jos. Ce părere aveți?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „De făcut și în alte orașe: Handicap de bun simț”

 1. Pai ce sa mai spui in situatia asta cand iti raspunde cu nesimtire? Poate o atentionare mai substantiala ar avea efect.Spre exemplu o ridicare de masina ,ceva.

  Răspunde
  • Nu prea sunt de acord cu ridicările de mașini, că e cam abuziv. În cazul de față a fost doar o acțiune relativ civică. Și cred că are impact mai mare pentru că s-a viralizat.

   Răspunde
   • deci e superok sa fii o zdreanta de om si sa parchezi unde vrea cotul tau. dar daca iti ridica cineva masina ca parchezi unde nu trebuie, vai… abuz.

    vrei sa iti zic eu ce e abuz? sa mergi cu masina pe sens invers decat sensul unic si sa nu zica nimic politia deoarece lucrezi la primarie dar politia sa iti dea amenda ca ai uitat carnetul de conducere si buletinul in ceilalti pantaloni….

    oricum… nu cred ca poti sa intelegi asta, doar ai zis ” e abuz sa ridici o masina” , ti-ai pus masina unde nu trebuie trebuie sa fii pedepsit, orasul e prea populat si nu ai unde sa iti pui masina? cumpara o bicicleta, nu ai bani de bicicleta? mergi cu transportul in comun si in 6 luni cu banii dati pe benzina iti iei o bicicleta super… , faci sport si te simti si mai bine… ce? ajungi la munca transpirat sau plouat sau efectiv esti lenes si nu ai chef? stiai ca sportul de destreseaza si te face sa te simti mai bine? si daca ajungi transpirat poti sa iti iei schimburi… lumea e prea confortabila intr-o masina de cacat care consuma foarte mult combustibil sa transporte o singura persoana. dar puii mei… cum sa te vada fetitele daca nu ai bemveu ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.