De Dat Bomba – DDB. O reclamă care prinde.

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

De Dat Bomba este noua reclamă de la iaurtul de băut Danone, reclamă care cred că va prinde în mințile oamenilor cu acest acronim DDB.

De Dat Bomba

Nu fac reclamă la Danone, nu vă gândiți la asta. Rar consum produse Danone, de obicei când merg în deplasare în Tulcea și îmi cumpăr de la vestita plăcintărie de acolo două plăcinte cu brânză și o sana produsă de acest brand, pentru că altă sana nu e.

Însă dați-mi voie să vă spun că reclama la iaurtul Danone De Băut va prinde bine, pentru că are tot ce-i trebuie. Poate ceva mai puțin mesaj inteligent, dar nu era cazul într-o astfel de reclamă.

De Dat Bomba

Niște animale mâzgâlite, o expresie ușor de ținut minte (DDB), explicarea expresiei în care DDB = De Dat Bomba, o flatulație a unui sconcs (cred că e sconcs, nu :)?) și o remarcă de corectare a DDB (Danone De Băut).

Mi-ar plăcea să beau o bere cu cel care a gândit reclama, pentru că cel mai probabil s-a gândit la asta în timp ce savura o bere și se gândea că nu ar merge niciodată cu iaurt :). Atunci, i-au venit idei probabil:

  • berea te ajută la dat bomba
  • dar și iaurtul te ajută la dat bomba
  • ce produs s-ar potrivi bine cu cu un acronim din 3 litere care să sune fain?
  • mai multe, dar lucra pentru Danone așa că a ales DDB
  • și așa a luat naștere De Dat Bomba

Parcă și văd caterinci în grupuri de prieteni cu DDB. Vă dați voi seama de care caterinci :). Gen, stai că dau bomba sau am băut DDB la 2 litri. Dinastea :).

Reclama cu De Dat Bomba o puteți urmări mai jos, dacă nu știți la ce mă refer. Până și remarca Panda erai tare mi se pare tare. Nu știu de ce :).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend