De Dat Bomba – DDB. O reclamă care prinde.

De Dat Bomba este noua reclamă de la iaurtul de băut Danone, reclamă care cred că va prinde în mințile oamenilor cu acest acronim DDB.

De Dat Bomba

Nu fac reclamă la Danone, nu vă gândiți la asta. Rar consum produse Danone, de obicei când merg în deplasare în Tulcea și îmi cumpăr de la vestita plăcintărie de acolo două plăcinte cu brânză și o sana produsă de acest brand, pentru că altă sana nu e.

Însă dați-mi voie să vă spun că reclama la iaurtul Danone De Băut va prinde bine, pentru că are tot ce-i trebuie. Poate ceva mai puțin mesaj inteligent, dar nu era cazul într-o astfel de reclamă.

De Dat Bomba

Niște animale mâzgâlite, o expresie ușor de ținut minte (DDB), explicarea expresiei în care DDB = De Dat Bomba, o flatulație a unui sconcs (cred că e sconcs, nu :)?) și o remarcă de corectare a DDB (Danone De Băut).

Mi-ar plăcea să beau o bere cu cel care a gândit reclama, pentru că cel mai probabil s-a gândit la asta în timp ce savura o bere și se gândea că nu ar merge niciodată cu iaurt :). Atunci, i-au venit idei probabil:

  • berea te ajută la dat bomba
  • dar și iaurtul te ajută la dat bomba
  • ce produs s-ar potrivi bine cu cu un acronim din 3 litere care să sune fain?
  • mai multe, dar lucra pentru Danone așa că a ales DDB
  • și așa a luat naștere De Dat Bomba

Parcă și văd caterinci în grupuri de prieteni cu DDB. Vă dați voi seama de care caterinci :). Gen, stai că dau bomba sau am băut DDB la 2 litri. Dinastea :).

Reclama cu De Dat Bomba o puteți urmări mai jos, dacă nu știți la ce mă refer. Până și remarca Panda erai tare mi se pare tare. Nu știu de ce :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.