De ce sunt încă populare TV Box-urile?

Un TV Box este acel dispozitiv mic care se conectează la orice televizor prin cablul HDMI cu scopul de a-ți transforma televizorul într-un centru de entertainment complex.

Știți că eu cumpăr deseori din China diverse produse pentru că dacă știi ce să alegi raportul calitate-preț este foarte bun și merită cele aproximativ 2-3 săptămâni de așteptare.

Tocmai am comandat un astfel de TV Box cu Android pentru televizorul din living și am să vă spun și de ce. Asta în condițiile în care televizorul meu este un Smart TV Samsung 4K pe care am majoritatea aplicațiilor necesare.

Update: Am și un cupon ca să puteți comanda și voi mai ieftin acest TV Box dacă vă interesează. Acest este: GBENG014

Principalul motiv pentru care am comandat un TV Box este pentru calitatea semnalului WiFi. Spre deosebire de majoritatea televizoarelor care au un un receptor WiFi încporporat de toată jena, TV Box-urile au receptoare WiFi mult mai bune.

Eu am ales un model cu antenă tocmai din acest motiv. La Netflix nu prea am avut probleme, ce-i drept, cu semnalul WiFi. Însă la HBO Go mereu am astfel de probleme. Nu zic nu, și aplicația HBO Go e slabă comparativ cu Netflix, dar contează și viteza internetului.

Și nu mă plâng de întreruperile din streaming pentru că acestea nu există. Mă plâng de calitatea imaginii care se deteriorează uneori pentru perioade scurte, iar treaba asta nu îmi place. Mai ales că vorbim de conțin 4K, iar ”banda” necesară pentru rularea acestui tip de conținut ar trebuie să fie mai bună.

Un alt motiv sunt jocurile. TV Box-urile au în general sistem de operare Android. Și pentru că au acest sistem de operare poți instala mult mai multe aplicații și jocuri decât pe un televizor obișnuit.

De asemenea, pentru că are sistem de operare Android, fiecare TV Box funcționează ca un Chromecast și poți face streaming direct de pe telefon sau tabletă doar cu apăsarea unui buton.

Dacă vă bătea gândul să vă luați așa ceva, intrați fără probleme pe GearBest și comandați cu încredere de la ei. Nu sunt la prima comandă și pot să vă spun că am avut experiențe plăcute cu ei.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „De ce sunt încă populare TV Box-urile?”

  1. Daca vrei viteza buna pentru continut 4K, iti pui cablu si ai terminat povestea. Eu asa am facut. Intrebarea mea este: Se pot instala din Play si jocuri? Poti sa legi la el si un gamepad? Poti transforma un TV box intr-o mini consola decenta?

    Răspunde
    • Cablul e sfânt, așa este. Dar urăsc cablurile. Da, se pot instala jocuri din magazinul de aplicații dedicat Android TV și poți să-i pui și un gamepad pe bluetooth, dar mă îndoiesc că îl poți transforma într-o mini consolă decentă – urmează să aflu când sosește și revin cu detalii.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.