De ce nu am scris despre Antena 3 și libertatea de exprimare

Antena 3, Antena 3 e aici. Subiectele de genul ăsta nu îmi fac plăcere. Dar am fost întrebat de ce eu, care sunt cică un formator de opinie, nu am scris despre asta. Pentru că subiectul mă depășește complet. Evit să scriu despre politică, religie, orientări sexuale sau sport. Subiectele astea aduc trafic, dar pur și simplu nu sunt pentru mine. Legat de toată tevatura cu Antenta 3 m-am documentat la cererea voastră și emit următoarele păreri:

 • Președintele a vorbit când trebuia să tacă
 • Antena 3 nu se va închide – doar se va muta. Nu e de libertate de exprimare aici. Trebuie doar să se mute. Și vor emite în continuare fără probleme. Veți vedea.
 • O decize legală e o decize legală – nu văd rostul la atâtea manipulări pe acest subiect. Dacă o decizie legală zice că tre să evacuezi, evacuezi. Pe mine, Gabriel Ursan, ANAF-ul nu mă iartă. Nu vine la negocieri cu mine. Doar mă taxează. Și e normal.
 • Antena 3 are o nișă – Pensionari sau viitori pensionari. Oameni care merită tot respectul că ne-au oferit o țară liberă. Dar o parte dintre ei sunt limitați mental. NU TOȚI. O parte.
 • Manipulări la proteste – Filmări și poze din unghiuri scurte. Un om care muncește și plătește taxe nu are timp să iasă la manipulări proteste în miezul zilei.
 • Oameni cărora nu ai cum să le explici nimic – Noi suntem tinerii frumoși și liberi care își văd de treabă, își fac credite, își iau case. Dar suntem proști. Că așa suntem.
 • Procurorul DNA și declarațiile trunchiate – E de porc să faci asta. Cât de prost să fii să te lași păcălit în continuare după ce ți-o trage cineva? E un fel de sex sălbatic?
 • Nu a zis nimeni 3 zile sau 5 zile – Statul poate valorifica un bun prin vânzare. Oamenii de la A3 știau asta. Și nu de azi de ieri. Oricum, au timp să se mute.
 • Libertatea de exprimare – Nu are nici o treabă aici. Nu a retras nimeni licențe de emisie. E simplu. Te muți că eu nu te mai primesc în chirie. Dacă ai stat în chirie știi cum e. Zice proprietarul să te muți, te muți. În altă parte. Fă-ți treaba în continuare, dar în altă parte.
 • Proteste de carton – Cam asta am văzut. Camera video montată de RDS a arătat că, de fapt, nu au fost așa mulți oameni la protest. Au fost câțiva pensionari ușor de manipulat pe acolo. Și nu e vina lor. E vina copiilor lor că nu le-au arătat că în viață trebuie să faci altceva ca să faci bani și să trăiești bine. Gen, să muncești cum trebuie să muncești în zilele noastre.
 • Noua generație – E scârbită de tot ce se întâmplă. Sper din tot sufletul să nu fie alterată de tot ce se întâmplă. Noua generație vă susține deja pensiile. Puțin respect, ăștia tineri și proști așa cum îi credeți voi măcar au învățat să respecte culoarea roșie la semafor.
 • Te doare, antreprenorule – Te chinui să faci și tu un business în România, să fii ok cu ANAF, să aduci unele chestii la alb. Și hop, ai parte de din ăștia care cred că libertatea de exprimare este ucisă. Și te oftici când știi cum stai. Și dai share și te întorci la ale tale.

Cam asta ar fi și am încheiat subiectul. Share dacă ți se pare de bun simț.

Despre Antena 3 si proteste

21 de comentarii la „De ce nu am scris despre Antena 3 și libertatea de exprimare”

  • În concluzie, într-un fel sau altul am scris că aceste televiziuni nu se vor închide și nu merită să se facă atâta caz. Numai că am folosit un stil care văd eu că a fost prost înțeles. Oricum, mă las de articole din astea. Nu-mi fac bine și mă încărcă negativ.

   Răspunde
 1. Kek.

  Spuseră doi mai sus despre tineri limitați mental. Păi hurr-durr, de cine au fost educați tinerii ăia? Tineri limitați mental au existat și vor exista în totdeauna, sunt parte a societății.
  Să nu facem publicul latrinelor limitați mental pt. că sunt bătrâni și ne-au oferit libertatea în 89? Hurr-durr, eram mic atunci, dar sunt ferm convins că nu a existat vreo televiziune care să-i scoată din case . Gabi, las aici link-ul cu interviul pe care l-am scris acum câțiva ani: http://adibot.ro/securitate-comunism-familie-america-romania/
  Referitor la pensii – Voiculescu, cel care finanțează mașinăria de manipulat numită Intact a fost securist. Dovedit, condamnat. Toată averea și-a făcut-o furând de la stat, din bani de pensii, investiții etc. Ca Voiculescu mai sunt mulți alții.

  Răspunde
 2. Gabi am citit articolul acesta ca să descopăr în final ca nu e despre antene ci despre generații și conflictul dintre ele.

  Ești simpatic, cu bun simț, dar uneori te prinde euforia generalizării și aici greșești…

  Hai să te întreb câteva lucruri: cum te-ai simți dacă cineva ar spune despre părinții tăi că sunt limitați mintal sau dacă peste ani și ani Sara ar spune acest lucru despre voi părinții ei? Nu te grăbi să spui că ai accepta situația, ca aceasta e și că trebuie să ne împăcăm cu ideea… pensionarii la fel ca noi trăiesc în propria bulă, noi nu îi înțelegem, ei nu ne înțeleg și fiecare are dreptate în felul lui.

  Apoi vorbești despre faptul că noi cei din ziua de astăzi muncim ca să le plătim lor pensiile: corect dar să nu uităm că și ei la rândul lor au muncit pentru a plăti pensiile bunicilor noștri, iar copiii noștri vor munci ca să ne plătească nouă pensiile. Așa a fost gândit sistemul de pensii și nu l-am gândit noi românii ci l-am preluat de la germani, primii care s-au gândit la aceasta.

  Iar în altă ordine de idei, dacă e să privim în propria noastră curte a noii generații, vom fi surprinși să descoperim că sunt la fel de mulți (ba chiar mai mulți) limitați mintal decât cei de vârsta a treia.

  Răspunde
  • Pai eu ma simt deja limitat mental uneori :) Deja intru in panica pe subiectul asta si încerc sa învăț lucruri noi. Pe mine in acest moment nu m-ar deranja sa-mi zica cineva ca sunt limitat mental. M-ar face sa conștientizez ca trebuie sa mai învăț ceva.

   N-am nimic cu sistemul de pensii. Era vorba despre altceva, îți dai seama ;)

   Răspunde
 3. Nu ma intereseaza A3 dar, amice Ursan, sunt cu mult mai multi tineri limitati „mental” si cu un nivel de cultura la „calcaiul” (nu genunchiul) broastei. Cu alte cuvinte, cam 60 – 70 % din acesti tineri sunt chiar PROSTI. Vai de viitorul acestei tari!

  Răspunde
 4. ANAF-ul si-a facut treaba, nu ai de ce sa te simti discriminat sau intimidat ca antreprenor… pana sa ii vezi tu pe astia de la Antena 3 cu boarfele in strada, mai sunt luni de zile de proceduri si judecati si etc…

  Răspunde
 5. Sunt total de acord cu tine si mi-e sila de atata tam-tam ,de ingenunchieri in direct si starniri …

  Răspunde
  • Dar de la Dumnezeu (sunt convins ca sti care este semnificatia prenumelui tau), nimeni nu a ingenunchiat si nimeni nu a starnit ceva sau pe cineva! Niste vorbitori pe sticla isi apara painea ( cred ca mai putin convingerile). Cred ca banuiesti ca toti acesti vorbitori ori postaci din „presa” on line mananca, se imbraca, cumpara si cumpara… Au nevoie de bani si – i castiga vanzadu-si chiar si sufletele.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.