Cum arată telefonul de 4 dolari

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Telefonul de 4 dolari se numește Freedom 251 și costă doar 4 dolari. Acesta este creat de o companie din India și momentan se comercializează doar acolo. Tocmai ce-am intrat pe site-ul lor și se pare că stocurile au fost epuizate. Nu se așteptau la un număr așa mare de comenzi, cu siguranță. Totuși, prețul de 4 dolari este nejustificat de mic fie și pentru un smartphone de genul ăsta. Concurența din India se plânge că nu e ok această practică și că valoarea costurilor de producție pentru telefonul de 4 dolari ar fi de vreo 33 de dolari. Probabil a fost vreo mișcare de marketing, mai ales că telefonul de 4 dolari se numește Freedom 251, iar numărul 251 reprezintă numărul de rupii. 251 de rupii reprezintă echivalentul a vreo 4 dolari. Specificațiile telefonului de 4 dolari ar fi cam acestea: procesor de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă + slot de card, dual-SIM, display IPS de 4 inchi cu rezoluție 960×540, cameră foto principală de 3.2 MP, cameră foto frontală de 0.3 MP, acumulator de 1.500 mAH și 3G. Iată niște poze și un video cu Freedom 251, telefonul de 4 dolari. Eu mi l-aș cumpăra doar ca să-l testez.Freedom 251 telefonul de 4 dolariFreedom 251Telefon 4 dolariTelefonul de 4 dolari

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend