Cum arată telefonul de 4 dolari

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Telefonul de 4 dolari se numește Freedom 251 și costă doar 4 dolari. Acesta este creat de o companie din India și momentan se comercializează doar acolo. Tocmai ce-am intrat pe site-ul lor și se pare că stocurile au fost epuizate. Nu se așteptau la un număr așa mare de comenzi, cu siguranță. Totuși, prețul de 4 dolari este nejustificat de mic fie și pentru un smartphone de genul ăsta. Concurența din India se plânge că nu e ok această practică și că valoarea costurilor de producție pentru telefonul de 4 dolari ar fi de vreo 33 de dolari. Probabil a fost vreo mișcare de marketing, mai ales că telefonul de 4 dolari se numește Freedom 251, iar numărul 251 reprezintă numărul de rupii. 251 de rupii reprezintă echivalentul a vreo 4 dolari. Specificațiile telefonului de 4 dolari ar fi cam acestea: procesor de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă + slot de card, dual-SIM, display IPS de 4 inchi cu rezoluție 960×540, cameră foto principală de 3.2 MP, cameră foto frontală de 0.3 MP, acumulator de 1.500 mAH și 3G. Iată niște poze și un video cu Freedom 251, telefonul de 4 dolari. Eu mi l-aș cumpăra doar ca să-l testez.Freedom 251 telefonul de 4 dolariFreedom 251Telefon 4 dolariTelefonul de 4 dolari

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend