De azi poţi cumpăra şi cosmetice de la eMAG

În curând cred că vom putea comanda şi mâncare de la eMAG :), privind la ritmul în care se dezvoltă acest magazin online.

Amintiţi-vă că de la IT&C, electronice şi electrocasnice s-a continuat cu jucării, cărţi, muzică, asigurări, oferte turism, pampers şi iată acum produse cosmetice.

Eu recomand deseori eMAG cititorilor mei pentru că sunt afiliat, dar şi pentru că de obicei de acolo îmi fac cumpărărturile şi sunt foarte mulţumit, aşa că, recomand ceva în care am încredere. Acum rămâne la latitudinea fiecăruia să cumpere prin linkurile mele de afiliat sau nu.

Pe mine orice leuţ câştigat astfel mă ajută, vă daţi seama :). Ultima dată am cumpărat Pampers şi şerveţele pentru copii, de exemplu :). Şi asta nu o zic ca să vă sensibilizez în vreun fel, că nu e cazul, cel puţin nu e cazul meu, însă vroiam să atrag atenţia asupra faptului că se poate comanda şi aşa ceva. Preţ bun la cutii mari şi confort sporit. Trebuie doar să te planifici şi să nu comanzi Pampers pe ultima sută de metri ca să ai timp să-ţi vină comanda a doua zi.

Revenind la subiect, trebuie să subliniez că de astăzi se pot comanda cosmetice profesionale de la eMAG, adică produse de calitate pe care le poţi comanda mult mai uşor şi mai confortabil de acasă sau de la birou. Avantajul cumpărărturilor online de acest gen este că ai la dispoziţie game foarte variate din care poţi alege, plus că poţi compara mult mai uşor preţuri, caracteristici, branduri, etc.

Cu siguranţă multe femei vor începe să-şi cumpere produse cosmetice profesionale de pe că e mai comod şi ele chiar ştiu ce vor. Încet, încet, se vor obişnui şi bărbaţii să facă asta :).

Iată şi o mică parte din newsletterul eMAG. Pentru a vedea newsletterul în întregime, este suficient să faceţi click pe imaginea de mai jos (link afiliat).

2 comentarii la „De azi poţi cumpăra şi cosmetice de la eMAG”

  1. Chiar am vazut si eu acum cateva minute anuntul pe blogul lor, mi se pare totusi ciudat sa promovam noi asta. Adica eu sunt total pe langa, chiar n-as putea sa intru pe nisa asta. Mi-e total necunoscuta si antipatica :)

    Răspunde
    • Eu dezvolt cea mai performanta si utilata clinica de frumusete din zoana Galati-Braila (probabil ai vazut posturile cu aBeauty clinique), deci trebuie sa ma apropii cat mai tare de acest domeniu :).

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.