Câştigători concurs vouchere GSMRoShop.ro

Aşa cum am promis, astăzi am realizat tragerea la sorţi pentru concursul în care puteaţi câştiga prin tragere la sorţi vouchere de cumpărături valabile în magazinul online GSMRoShop.ro.

Vă reamintesc că premiile constau în vouchere de cumpărături în valoare de 200 lei, 100 lei şi 50 lei.

Tragerea la sorţi a fost realizată prin intermediul Random.org din lista de abonaţi la newsletterul GabrielUrsan.ro pe care am folosit-o ca metodă de dublă verificare.

Am făcut 6 extrageri, ultimele 3 fiind de backup.

Primele trei poziţii sunt:

 1. Linia 112.
 2. Linia 64.
 3. Linia 106.

Pentru că nu s-a lăsat nici un comentariu la articolul de concurs cu adresa de email de la linia 64, am scos acest email din concurs, premiul 2 revenind participantului de la linia 106, iar premiul 3 participantului de la linia 287 (prima linie din extragerile de backup).

Întreaga operaţiune a tragerii la sorţi poate fi urmărită în videoclipul de mai jos pe care vă recomand să-l vedeţi la rezoluţie înaltă.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=THkBImy-qHg?rel=0]

Câştigătorii vor fi contactaţi astăzi pe email de mine pentru a intra în posesia voucherului suficient de repede încât să facă o comandă pe GSMRoShop.ro care să ajungă până pe 14 februarie, de Valentine`s Day.

Vă mulţumesc pentru participarea la acest concurs şi vă invit să rămâneţi în continuare cu ochii pe GabrielUrsan.ro pentru alte concursuri similare.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

19 comentarii la „Câştigători concurs vouchere GSMRoShop.ro”

  • In momentul cand faci comanda pe GSMRoShop.ro, in fereastra de plata ai un camp in care poti introduce seria voucherului. Seria voucherului primit va scade valoarea totala de plata sau va acoperi in intregime valoare comandata, in functie de ce alegi.

   Răspunde
 1. daca mati inprumuta cu niste bani ar fi super sa imi iau un nokia c5 ar fi super dar glumesc ca stiu ca nu se poate eu fiind fara parinti si cu un salariu de 750 lei nu prea pot sa fac nimic dar asta e stiu ca nu se poate ca mai glumesc si eu

  Răspunde
  • Buna Paula, avand in vedere ca extragerea s-a realizat la nivel de adrese de email abonate la cele doua newslettere, tragerea la sorti s-a realizat, conform regulamentului, din acea lista. Videoclipul tragerii la sorti poate fi urmarit aici http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=THkBImy-qHg unde se poate observa clar (selecteaza calitate full hd) adresa de email a fiecarui castigator, plus cele 3 trageri la sorti de rezerva.

   Daca te mai pot ajuta si cu alte explicatii suplimentare te rog sa-mi spui fara retineri.

   Răspunde
 2. Buna!
  Mail-ul l-am primit.Si o data cu el si vestea buna,chiar voiam sa-mi schimb telefonul uzual(Micro SD-ul sta cu o scobitoare,etc,uzura cat incape).Cu ajutorul voucherului primit mi-e mai simplu..
  Cu multumiri,
  Dan

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.