Dai share la expunere, efemeride și alte chestii pentru că tu crezi că lumea nu vrea să afle adevărul, nu?

După ce am scris mai multe articole pe subiectul cancerului de pe internet am urmărit atent ce face lumea. Dă share în continuare la prostii. Vorbeam cu tata la un moment dat (care are 60+) și îmi zicea că el nu ar da share niciodată la prostii de genul ăsta. Bine, mai dă share la prostii, dar nu mari, ci normale, decente pentru un utilizator de Facebook de vârsta lui. Deci, și tata s-a prins că al de expunere și efemeride sunt cancer online.

Și totuși lumea dă share la cancerele online. Site-uri care sunt făcute doar ca să genereze trafic și bani. Site-uri pentru proști. Însă asta e o chestie evidentă. Sunt vorbele alea din bătrâni. Când un prost încâlcește o ață nici 10 înțelepți nu reușesc să o descâlcească.

Eu am o teorie a prostiei aici. Dacă toată lumea ar fi deșteaptă, cum ai mai putea face bani de pe urma proștilor? Așa că sintagma, ”Proști, da` mulți!” se potrivește perfect. Să fim serioși, să vrei să faci bani pe net și să faci site-uri pentru deștepți ar fi o risipă de energie. Așa că faci site-uri gen expunere sau efemeride și colectezi bani de la proști prin reclame. Ce poate fi mai simplu? Iei o informație din 2009, o traduci și gata, ai site care produce bani. Iar oamenii dau share și totul devine mult mai simplu.

Totuși, studiind comportamentul oligofrenilor de pe internet am tras o concluzie. Ei dau share în continuare și cred că informațiile sunt reale pentru că statul, masonii, reptilienii și noi, bloggerii plătiți, vrem să ascundem adevărul adevărat de populație. Joac-o pe asta!

Hai că o joc. Păi măi oameni buni, dacă site-urile voastre prezintă adevărul, de ce nu a fost sfârșitul lumii așa cum a fost prezis în fiecare an? Că site-urile la care dați voi share declară asta cu bătaie în piept mereu. De ce planeta Pământ nu a fost în întuneric așa cum ați dat voi share? Chiar nu vă este rușine?

Adică, tu, om normal la cap eventual cu o funcție activă prin instituțiile statului sau instituțiile private, dai share la informații de genul ăsta în continuare? În condițiile în care nici o previziune share-uită nu s-a întâmplat? Păi, un om normal la cap după ce este înșelat o dată, de două ori, de trei ori etc. nu mai dă share la site-ul care a mâncat rahat prezicând câte și mai câte. Indiferent cât de real pare subiectul de pe expunere sau efemeride, în condițiile în care același site a zis că vom fi mâncați de reptilieni sau că vom aveam 3 zile de beznă pe Pământ, cum poți să mai dai share la acel site dacă ți-a înșelat încrederea? E ca și cum vin la tine și îți fur aurul din casă, iar tu mă recomanzi în continuare ca băiat serios.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Dai share la expunere, efemeride și alte chestii pentru că tu crezi că lumea nu vrea să afle adevărul, nu?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.