Las Fierbinți: Visul Primarului

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Din punctul meu de vedere Las Fierbinți e cel mai tare serial românesc de la 1989 încoace. Lăsând la o parte judecățile de valoare legate de serial, se vede că în spate sunt niște scenariști excelenți și niște regizori bestiali. Serialul prezintă viața la țară din zilele noastre și o face bine, cu umor de calitate. E genul de serial pe care îl poate urmări ușor și bogatul și săracul și omul de mijloc. Am mai văzut persoane oripilate de acest serial. Nu e cazul. Atunci când vorbim de comedie ar trebui să o iei mai ușor, nu e necesar să te iei în serios așa tare. În seara asta a fost difuzat un episod special, ceva cu visul primarului. S-a dat totul numai în rime și au apărut destul de mulți actori români consacrați. A fost fain. Au inclus băieții acolo și Star Wars și Matrix și Germanie hitleristă. Dacă nu ați văzut, Voyo. Costă.Las Fierbinti

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Las Fierbinți: Visul Primarului”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend