Las Fierbinti

Las Fierbinți: Visul Primarului

Din punctul meu de vedere Las Fierbinți e cel mai tare serial românesc de la 1989 încoace. Lăsând la o parte judecățile de valoare legate de serial, se vede că în spate sunt niște scenariști excelenți și niște regizori bestiali. Serialul prezintă viața la țară din zilele noastre și o face bine, cu umor de calitate. E genul de serial pe care îl poate urmări ușor și bogatul și săracul și omul de mijloc. Am mai văzut persoane oripilate de acest serial. Nu e cazul. Atunci când vorbim de comedie ar trebui să o iei mai ușor, nu e necesar să te iei în serios așa tare. În seara asta a fost difuzat un episod special, ceva cu visul primarului. S-a dat totul numai în rime și au apărut destul de mulți actori români consacrați. A fost fain. Au inclus băieții acolo și Star Wars și Matrix și Germanie hitleristă. Dacă nu ați văzut, Voyo. Costă.Las Fierbinti

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Robert Calin

  Reply Reply 10/01/2016

  Filmul cu visul primarului a iesit un pic din tiparele serialului, dar totusi, era Las Fierbinti, clar nu puteai sa-l pierzi :))

 • Marius

  Reply Reply 11/01/2016

  Hmm, ia sa ne uitam.
  PS. Voyo?!

Leave A Response

* Denotes Required Field