RCA Ieftin

Dacă nu ți-ai luat încă RCA

Info scurt pentru cei care nu și-au luat încă RCA. eMAG vinde RCA online și o face bine din câte văd. Încă au menținut reducerea de 15% pentru orice poliță RCA încheiată la ei. Deci, dacă nu v-ați luat încă RCA o puteți face direct aici. E mai ieftin pentru că eMAG are volume mai mari la astfel de polițe, poți alege dintre mai mulți asiguratori și e mai comod, pentru că e online. Eu încă de anul trecut obișnuiesc să-mi iau atât rovignetă cât și RCA online (CASCO încă n-am găsit exclusiv online). E doar economie de timp.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Am impresia ca eu sunt singurul care-mi expira RCA-ul in octombrie… si-atunci nu ai nici o oferta…

    Altfel citeste cu atentie: e pana la 15% REDUCERE si minim 5%, adica daca polita e ieftina de 300 de lei ai doar 5% reducere, dar daca ajungi sa platesti pe ea 1.500 de lei ai 15% reducere…

Leave A Response

* Denotes Required Field