Abonare blog

Da, reconfirmați abonarea la blogul meu (pe email)

Dacă vreți, bineînțeles. După problemele pe care le-am avut cu un tool de email marketing și de care v-am povestit aici, am hotărât să trec la soluția simplă de abonare la articolele de pe blog, respectiv cea oferită de WordPress. Unii dintre voi veți primi mailuri pentru confirmarea abonării la blogul meu, chiar dacă v-ați înscris mai de mult. Vă rog să apăsați butonul de confirmare pentru a urmări blogul în continuare, fie și din când în când. Vedeți că după abonare puteți selecta opțiunea de urmărire: imediat cum apare un articol, rezumat zilnic sau rezumat săptămânal. Oricum, dacă scriu și public ceva vă vine mail. Dacă nu, nu vă deranjează nimeni cu mailuri.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Am confirmat, dar vad ca nu-mi vine mail cu noile articole. O fi ca la femei, lunar? ;)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 11/04/2015

   Vezi ce setări ai în WordPress :) Nu poți selecta lunar, dar vezi poate ai prin setări (din câte bloguri WordPress urmărești) să urmărești săptămânal ;)

 • Coffee

  Reply Reply 11/04/2015

  E foarte bine ca ai facut asa. Ramai cu cititorii fideli. Redubscriu in jur de 40-50% de obicei.

Leave A Response

* Denotes Required Field