Dă-i un vot prietenului meu din copilărie

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Când eram mici, zburdam împreună pe coclaurile din Micro 39 și ne uitam la filme cu arte marțiale sperând că va veni o zi în care să ne luptăm spate în spate cu o întreagă armată :). Apoi, ne-am apucat de karate și pe vremea aceea încă îi rezistam în ring. Rareori îl băteam, dar îi făceam față. Când nu mai țopăia din picioare în gardă știam că e obosit și că atunci e momentul să atac :). Ce vremuri! Însă Mircea a apucat calea sportului și dezvoltării, iar eu am apucat calea IT-ului și dezvoltării. Important este că dezvoltarea a rămas un punct comun, că despre ținut piept în ring nici nu mai încape vorba, pentru că, Mircea Moraru, prietenul meu din copilărie, arată acum așa:

Mircea MoraruMircea Moraru este în acest moment personal trainer, instructor de spinnig și tae bo la EliteGym Galați, cea mai tare sală de fitness din oraș. A fost propus pentru a apărea pe coperta Men’s Health, binecunoscuta revistă pentru bărbați. De aceea, te rog să-i dai un vot lui Mircea.

Intră aici pentru a-l vota pe Mircea Moraru.

De ce? Nu doar pentru că suntem prieteni și că o doză de subiectivism este inevitabilă. Pentru că Mircea Moraru este un model de dezvoltare personală care merită promovat, iar apariția sa pe coperta Men’s Health l-ar ajuta să inspire și mai mulți oameni. Sportul și sănătatea în zilele noastre au nevoie de cât mai multă motivație prin puterea exemplului. Iar Mircea este un exemplu bun. Vă mulțumesc anticipat.

Mircea Moraru Galati

 

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

15 comentarii la „Dă-i un vot prietenului meu din copilărie”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend