Black Friday Romania 2014

Da, azi e Black Friday! SURPRIZĂ MARE BONUS!

E febra cumpărăturilor! Se simte deja în aer! Așa că n-am să te rețin prea mult. Cele mai bune oferte le vei găsi probabil aici, pe eMAG. ca deobicei. Iar dacă ai deschis newsletter-ul meu în dimineața aceasta (apropo, te poți abona aici, dar nu uita să dai click și pe linkul de confirmare primit pe email) am o SURPRIZĂ MARE pentru tine. Lista cu cele mai bune magazine online care au promoții de Black Friday luna asta (fie că se vor desfășura în această seară, fie că se vor desfășura în seara 28-29 noiembrie 2013) se află aici, la un click distanță. Da, Black Friday anul ăsta nu e numai pentru produse electronice sau electrocasnice, ci și pentru fashion, retail, copii, sport și chiar turism. Gata, vă las. Vizitați linkurile cheie din acest articol și bucurați-vă începând cu noaptea aceasta de promoțiile Black Friday din România. Abia aștept să-mi spuneți ce deal-uri bune ați făcut! Eu am de făcut cumpărături masive de Black Friday, atât pentru mine, cât și pentru prietenii care m-au rugat să găsesc oferte bune în locul lor. Ne lăudăm în zilele următoare cu ce am prins ;).

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Stefan

  Reply Reply 21/11/2013

  Sa sti ca se simpte in aer. Aud pe strada , in autobuz, in fata scolilor(nici nu mai zic toti elevi sunt entuziasmati, ca vrea un PC nou un mouse o tastatura, de la cele mai bune firme) VINERI E Black Friday . Sunt foarte multe de zis despre Black Friday…Pe unele site-uri spun ca fac reducere dar nu…Si tot asa…Lista este lunga…
  Felicitari pentru Blog!!!
  Multumesc!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/11/2013

   Mulțumesc pentru aprecieri! Sper să avem parte de un Black Friday pe cinste ;)

   • Stefan

    Reply Reply 21/11/2013

    Bine punctat :))) adi daca nu le pica serverele :))) ca in fiecare an :))=)))

 • Adi

  Reply Reply 21/11/2013

  Asta daca nu le pica serverele, ca in fiecare an. :)

Leave A Response

* Denotes Required Field