Astăzi e ziua mea, zi frumoasă ca…

Astăzi este ziua mea de naștere. Așa că am să stau cât mai departe de blog, din păcate, și cât mai aproape de familie, din fericire. Cu această ocazie, țin să mulțumesc anticipat pentru toate urările de bine pe care le voi primi aici sau pe rețelele sociale și să-mi cer scuze pentru un eventual răspuns întârziat. Azi fac 27 de ani. După calcule grele, numerologii au descoperit că 2 și cu 7 fac 10 și cică voi avea un an de nota 10. Apoi, au revenit și au spus că 7 e cifra mea norocoasă și cică voi avea un an plin de noroc. Glumesc :). Însă nu uitați că ziua de 21 noiembrie este o zi specială nu numai pentru că este ziua mea :). În primul rând, pe 21 noiembrie este sărbătoare – Intrarea în Biserică a Maicii Domnului (este una dintre puținele sărbători pe care le știu, pentru simplul fapt că e de ziua mea :)). Apoi, special pentru ziua mea :) se deschide Galați Shopping City, marele mall din Galați de pe strada George Coșbuc, lângă patinoar – rețineți, 21 noiembrie 2013 nu este ziua în care s-a deschis mall-ul Galați Shopping City, este ziua în care Gabriel Ursan a împlinit 27 de ani :) (o groază de ani până să văd și eu cu ochii mei un mall calumea în Galați). În plus, tot de ziua mea este marea conferință de parenting susținută de Antonia Noel începând cu orele 18:00 la Hotel Mercur (detalii aici). Și ca să închei cu un eveniment caritabil, trebuie să menționez evenimentul de fashion & beauty din Galați care se va desfășura la restaurantul Monarch de pe strada Domnească nr. 70 începând cu orele 19:00 (detalii aici). A… iar în seara asta eMAG dă startul la Black Friday (magazine afiliate aici). Deci, aveți ce face de ziua mea :)! Distracție plăcută!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

32 de comentarii la „Astăzi e ziua mea, zi frumoasă ca…”

  1. LA MULTI ANI,Gabriel!!! Sa ai cat mai multe motive de fericire,multa sanatate,ganduri bune si liniste sufleteasca si sa te bucuri alaturi de cei care te iubesc de implinirea celor mai frumoase vise!!! O seara frumoasa iti doresc! :-)

    Răspunde
  2. La mulți ani Gabriel, multă sănătate și mult spor pe viitor! La câte evenimente ai spus că sunt să nu carecumva să uiți cel mai important eveniment, ziua ta!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.