Înscrie-te la cursul de Social Media Marketing. Ne vedem acolo!

Sunt bucuros să te anunț că am dat curs invitației Universității Danubius din Galați pentru a susține un curs de social media.

Dacă vrei să lucrezi în marketing digital și să oferi rezultate mai bune clienților tăi, angajatorilor tăi sau firmei tale folosind puterea social media, acest curs este pentru tine.

Vor fi 5 zile de curs, cu câte două ore pe zi, seara, după programul tău de lucru, în care vei învăța mai multe despre:

  • cum să-ți faci o strategie și un plan în social media
  • ce tipuri de de rețele sociale să alegi
  • care sunt elementele unui website de succes
  • cum să creezi conținut pentru platformele online
  • ce unelte să folosești și cum să creezi o campanie de reclame pe Facebook și Instagram folosindu-te de mai multe metode de targetare și vizualizând exemple reale

Cursul se adresează tuturor persoanelor care sunt deja familiarizate cu rețelele sociale – adică ai măcar un cont de Facebook și de Instagram și știi să faci postări, să lași comentarii, să pui o poză sau un video etc.

La finalul acestui curs vei dobândi competențe legate de publicitatea digitală și social media care te pot ajuta în dezvoltarea unei cariere în marketing, online freelancing sau pur și simplu în afacerea ta.

Taxa de participare este de 250 lei și se achită direct către Universitatea Danubius Galați. Vor exista 5 zile de curs, a câte 2 ore pe zi, adică în total 10 ore

Cursurile se țin fizic în a doua jumătate a lunii noiembrie direct la Universitatea Danubius din Galați. Înscrie-te pe univ-danubius.ro până cel târziu pe 11 noiembrie 2022 și hai să discutăm despre aptitudinile viitorului.

Mai multe despre mine poți citi pe blogul meu la secțiunea Contact. Ne vedem la cursul despre social media!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.