Vemate trece testul bear market și se dezvoltă conform planului

Vemate este un proiect hibrid Crypto-NFT despre care v-am menționat în treacăt în acest articol și în vlogul din cadrul acelui articol, pe data de 18 mai 2022. În acel moment se afla în private sale și vă spusesem de codul meu de referral: 391871 :)

Pentru că urmăresc îndeaproape proiectul, consider oportun să vin cu câteva noutăți legate de Vemate, dar pentru cei care au deschis blogul de curând, aș dori să încep cu începutul și să explic într-un scurt paragraf ce este Vemate.

Video despre Vemate

Pentru cei care preferă conținutul audio-video, am creat un vlog despre Vemate. Dacă preferi conținutul text, dă scroll și continuă să citești.

Ce este Vemate?

Așa cum este menționate și pe Gate.io, Vemate este cea mai versatilă și dinamică aplicație de pe piață ce oferă unelte de analiză a tradingului, informații despre piață, trading de NFT-uri (fracțional sau tokenizat) și un bridging marketplace Crypto-NFT integrat.

De unde este Vemate?

Vemate este un proiect dezvoltat în UK și sunt implicați și români în el. De exemplu, în echipa de profesioniști îl regăsim pe Andrei Chejneanu, un antreprenor de succes cu peste 10 ani de experiență în dezvoltare IT și marketing (foarte important).

Vemate oferă unelte de analiză VeVe și un sistem de siguranță în bear market care este disponibil acum. Dar înainte să vorbesc despre funcționalitatea denumită și ”bear market killer”, hai să-ți spun ce face efectiv Vemate.

Ce face Vemate?

VeVe oferă utilizatorilor lor obiecte de colecție digitale cu licență premium prin aplicația lor. Vorbim deja despre NFT-uri de la Disney, Marvel, DC sau de la alte branduri renumite și îndrăgite de fani din întreaga lume. Aici este anunțul.

Pe lângă asta, Vemate oferă unelte foarte utile de trading VeVe, alături de alarmele de preț pentru utilizatorii săi, oferindu-le un avantaj competitiv imens față de ceilalți colecționari și comercianți VeVe. Primești notificări în funcție de setări!

Parteneriate Vemate

Parteneriate Vemate

Vemate a semnat recent un acord API cu VeVe și a încheiat un parteneriat cu ECOMI (compania care deține VeVe VeVe), iar Vemate are responsabilitatea exclusivă pentru aplicație. Deci da, totul este legal și corect pentru Vemate.

Care e faza cu bear market killer?

Un proiect crypto sau hibrid crypto-NFT precum este acesta pornește de obicei cu o viziune, un white paper și o echipă pasionată în spate. Se face foarte mult focus pe marketing, se încheie parteneriate cu influenceri și se speră la vânzări mari.

De ce se speră la vânzări mari? Păi, ca să fie cât mai mulți investitori care bagă bani în proiectul respectiv, astfel încât proiectul să iasă cu ceva pe piață, cu un livrabil, cu orice. Acest livrabil este de obicei ori o funcționalitate cheie ori o aplicație.

Cu alte cuvinte, pentru a transforma o poveste frumoasă în ceva real și care să dea utilitate unui proiect, start-up-ul crypto are nevoie de bani înainte de la investitori, pentru că altfel nu va avea resursele financiare necesare să meargă mai departe.

Spre deosebire de alte proiecte crypto care sună exact așa cum v-am povestit anterior, Vemate este diferit pentru că a venit cu utilitate și cu livrabile reale înainte ca să se facă prima strângere de fonduri. Au o aplicație complet funcțională.

Poți descărca aplicația pe iOS și Android de aici.

De ce ar fi asta un ”bear market killer” în lumea crypto te întrebi? Pentru că atunci când piața merge bine, toate proiectele par faine și au perspectivă. Însă când piața merge prost, doar ceva real și care aduce utilitate menține stabil prețul unui token.

Hai să ne gândim așa: se estimează că aplicația VeVe are 2.5 milioane de utilizatori în întreaga lume. Să zicem că doar 10% din acești utilizatori apelează la facilități plătite precum Tradingview. Rezultă de aici o aplicație utilă, care aduce venituri.

Iar în investiții, o aplicație utilă care aduce venituri încă de la bun început este visul oricărui investitor care se speră să dea lovitura. Bineînțeles, acesta este un material informațional. Eu nu îți recomand acum să investești în nimic. Ai grijă de banii tăi.

Planuri de viitor pentru Vemate

Stadiul 2 va oferi acces la o bază de date centralizată pentru NFT-uri, similară cu CoinMarketCap, acces la instrumente de analiză a tranzacționării similare cu TradingView și o piață centralizată similară cu Binance sau Crypto.com.

Practic, va exista o singură sursă de încredere cu toate informațiile actualizate, unde veți putea, de asemenea, să tranzacționați NFT-uri fracționare si tokenizate.

În plus, va exista și o parte educațională care vă va învăța cum să efectuați chiar și analize avansate sau cum să mențineți și să tranzacționați prin intermediul aplicației.

Concluzii și mențiuni despre Vemate

  • Unul dintre puținele proiecte cu o aplicație gata de utilizat, construită în întregime de echipa lor, înainte ca orice strângere de fonduri să fie organizată.
  • Echipa lor numeroasă și complet transparentă care este pe toate rețelele sociale importante.
  • Auditul făcut de către Certik este un pare punct în pls.
  • Raport de la Defi Skeptic, unde au luat o punctaj mare.
  • Aplicația este gata de descărcat gratuit atât pe Android, cât și pe iOSInstrumente unice de analiză pentru utilizatorii VeVe, inclusiv alarme de preț, cele mai rapide actualizări ale prețurilor, filtre de raritate, perspectiva diagramelor sau capacitatea de sortare.

Pentru cei care apreciază mai mult explicațiile video decât explicațiile text pe un blog, las mai jos un video care îți va face o scurtă introducere a proiectului Vemate.

De unde cumpăr Vemate?

Vânzarea lor privată s-a terminat de mult, dar pe 14 octombrie a început faza de pre-vânzare. Este ultima oportunitate de a cumpăra token-ul VMT înainte de a ajunge pe piață. Asigurați-vă că verificați site-ul lor pentru mai multe informații.

Pentru cele mai recente știri despre pre-vânzare și multe altele, urmăriți rețelele lor de socializare:

Un comentariu la „Vemate trece testul bear market și se dezvoltă conform planului”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.