Contact

Mă poți urmări pe rețelele sociale dacă îți place ce fac sau mă poți contacta pe email la gabriel[.]ursan[@]gmail[.]com pentru întrebări sau colaborări.

Blogger din 2009

Îți mulțumesc pentru că ai trecut pe aici. Sunt profund recunoscător pentru viață, pentru fiecare cititor, abonat și membru al comunității noastre.

Eu sunt Gabriel Ursan și scriu pe blog încă din 2009. Despre tehnologie, marketing, dezvoltare personală, lifestyle și chestii personale (călătorii, experiențe, mâncare etc.).

Îmi place să fac sport, să mă dau cu motorul (enduro și adventure) și să fac marketing. Citesc zilnic dintr-o carte bună, cel puțin cât îmi beau cafeaua.

Antreprenor din 2016

Lucrez în vânzări din 2005, de la vârsta de 18 ani. Din 2008 sunt trainer de vânzări intern. Din 2009 am avut prima poziție de conducere și am început să fac management.

Din 2012 dețin 10% din cea mai mare rețea de clinici de estetică din România (aBeauty Clinique) și conduc departamentul de marketing al acesteia încă de atunci.

Din 2016 am în paralel și propria mea companie de marketing online care funcționează ca o mică agenție de publicitate pentru clienții apropiați.

P.S.: Am și un vlog pe YouTube interesant și în plină creștere. Te invit să te abonezi aici!

Cine este Gabriel Ursan

 • Primul meu contact cu munca a fost în jurul vârstei de 14 ani, când ajutam la cărat mărfuri și mobilă sau la curățat grădini și curți (o făceam din plăcere, nu din obligație).
 • Lucrez în vânzări din anul 2005, de când aveam 18 ani. Am vândut componente IT și computere, dar și telefoane mobile, accesorii și servicii de telefonie mobilă.
 • Din anul 2008 sunt trainer de vânzări și comunicare în cadrul grupului de companii în care activez. Am avut onoarea să lucrez cu peste 100 de oameni de-a lungul timpului.
 • Începând cu anul 2009 am ocupat prima mea poziție de conducere și am avut primele tangențe cu managementul, conducând departamentul de dezvoltare a vânzărilor.
 • Sunt investitor (fără să fi știut despre investiții la vremea aceea) încă din 2011. Cu banii de pe un proiect online vândut am luat 10% dintr-o companie prosperă.
 • Această companie a dezvoltat brandul aBeauty Clinique – care este acum cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, cu o cifră de afaceri de 2,1 mil Euro în 2021.
 • Prima mea tangență cu domeniul crypto a fost în anul 2017, adică cu mult înainte ca acest domeniu să devină la modă :) Tot în acea perioadă am devenit și investitor crypto.
 • Sunt blogger începând din anul 2009 și scriu încă de atunci despre tehnologie, marketing, dezvoltare personală, lifestyle și experiențe personale pe GabrielUrsan.ro.
 • Am și un canal de YouTube despre criptomonede, educație financiară, dezvoltare personală și tehnologie care a început să crească destul de mult. Abonează-te aici.
 • Conduc departamentul de marketing al aBeauty Clinique din anul 2012, iar din anul 2016 am în paralel și propria mea companie – o mică agenție de publicitate online.
 • Sunt căsătorit din anul 2011, iar din 2012 sunt tatăl unei fete istețe și petrecem mult timp în curte alături de doi Golden Retrieveri simpatici și un motan de rasă comună.
 • În 2021 am devenit autor de cărți, scriind și publicând prima mea carte de dezvoltare personală care se numește ”De ce nu”. Poți afla mai multe și poți comanda cartea aici.
 • Sunt pasionat de fitness, motociclism (enduro și adventure), marketing, tehnologie și citit cărți (citesc zilnic dintr-o carte bună, de obicei la cafea).