Curs de blogging și online marketing

Blogurile nu mai pot fi neglijate de cei care lucrează în marketing și PR. Sunt o unealtă excepțională de promovare, iar acest lucru este confirmat deja de mari companii precum Coca Cola, Nike, Ford etc. Aceste firme și-au redirecționat o parte din bugetul de publicitate la TV către publicitatea online, respectiv publicitatea pe bloguri. Eu consider că este foarte important să fim pregătiți cu toții pentru o astfel de evoluție și să ne antrenăm în acest sens. Nu, cursul de blogging online marketing nu este realizat de mine :). Eu doar îl urmez acum și îmi place. După ce îl voi finaliza îl voi putea recomanda mai departe. Am nevoie doar de 40 de persoane care să se înscrie în formularul de mai jos, iar când linkul către curs va deveni disponibil vi-l dau pe mail.

Completați acum formularul de mai jos ca să vă trimit pe mail mai multe detalii despre curs imediat cum intru în posesia lor. Completarea formularului nu implică nici un fel de obligație sau ceva de genul.

Sunt doar trei mențiuni pe care vreau să le fac înainte:

 • cursul se va desfășura exclusiv online și va fi bazat în mare parte pe videoclipuri și pe un instrument de practicare a celor învățate – adică nu e doar teorie – la final pregătiți-vă și de un pic de practică pentru că e un curs mai eficient decât cele la care ați fost până acum
 • cursul de blogging și marketing online prin blogging se desfășoară în limba engleză – nu trebuie să stăpâniți la perfecție limba engleză pentru a-l parcurge, dar trebuie să înțelegeți cât de cât
 • cursul nu va fi complet gratuit pentru că nu ascunde diverse alte chestii în spate – costă cam până într-o sută de lei (sub 20 de euro) și vei avea parte de câteva ore de training bune, bune – bragă

Cam atât. Completați formularul de mai sus dacă nu vreți să ratați o oportunitate fantastică de training online pe blogging și online marketing în blogging. Cursul este destinat atât persoanelor fizice care vor să facă marketing online prin blogging, dar mai ales celor care se ocupă de marketing online pentru diverși clienți, compania care lucrează etc. Ideea e că oricine are cât de cât tangență cu bloggingul și publicitatea pe bloguri merită să afle mai multe. Completați formularul și ținem legătura curând.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Curs de blogging și online marketing”

 1. Am vazut anuntul pe Facebook si m-am inscris. Chiar ca e braga ce zici tu, numai sa-mi trimiti mai multe informatii pe mail asa cum ai promis

  Răspunde
  • Trimit, trimit, promit că trimit :) Numai că am nevoie de 2-3 zile să pun un sistem de mailuri automate la punct că deja vin foarte multe cereri și nu mai fac față :)

   Răspunde
  • Ioana, mă bucur că am adus în atenție un curs pe gustul unor persoane ca tine care urmăreau așa ceva! Sper să-ți placă! De fapt, sigur îți va place, numai că trebuie să te implici (ca la oricare alt curs de altfel :)).

   Răspunde
 2. misto initiativa, eu m-am inscris

  mai ales ca multe cursuri sau semniarii in care vine un strainez si vorbeste 10 minute costa cu mult mai mult

  Răspunde
 3. Ce zici tu aici e foarte accesibil mai ales ca multi dintre noi nu ne permitem cursurile alea scumpe. Cand ne dai informatii?

  Răspunde
  • Salut miHAI (apropo, fain nume pentru semnătură :))! După ce te-ai înscris și ai confirmat înscrierea cam în 2-4 zile îți trimit tot ce trebuie să știi pe mail. După cum am scris și în articol, cursul va costa până într-un milion de lei vechi :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.