Argumente Pro și Contra cumpărare urmăritori pe Instagram

Cu ceva vreme în urmă am scris acest articol la mine pe blog despre cum cumperi followeri pe Instagram și care sunt riscurile cumpărării de followeri. În acel articol, am oferit și o variantă de cât safe de a cumpăra followeri.

Însă astăzi în acest articol mai nou despre cumpărarea de followeri pe Instagram, aș dori să atrag atenția (din nou) cu privire la argumentele pro și contra acestei practici.

Update cumpărare followeri pe Instagram

Probabil ai intrat pe acest articol doar pentru a afla cum cumperi followeri pe social media și nu vei avea răbdare să citești tot, așa că îți las aici acest link de la SMMImperium unde poți cumpăra followeri pe Instagram, abonați pe YouTube sau followeri pe TikTok. Am testat mai multe platforme interne sau internaționale și ei par cel mai ok, cu oferta variată la prețuri foarte bune și cu livrare excelentă.

Tutorial cumpărare followeri Instagram

Mai jos las și un video de pe canalul meu de YouTube în care am vorbit despre 3 motive pro și 4 motive contra să cumperi followeri (în general vorbind).

Iar dacă vrei să îți faci cont pe Binance cu 20% reducere, acesta este .

Argumente Pro cumpărare followeri Insta

Argumente Pro cumpărare followeri Insta
  1. Cumpărarea urmăritorilor pe Instagram poate crește numărul de urmăritori pe profilul tău, ceea ce poate crește vizibilitatea și popularitatea ta.
  2. Un număr mare de urmăritori poate fi atractiv pentru brand-uri sau companii care caută colaboratori sau influenceri pentru promovarea produselor lor.
  3. Cumpărarea de urmăritori poate fi o soluție rapidă și ușoară pentru a crește numărul de urmăritori, fără a necesita efortul și timpul necesar pentru a obține urmăritori organici.

Argumente Contra cumpărare followeri Insta

Argumente Contra cumpărare followeri Insta
  1. Cumpărarea urmăritorilor pe Instagram poate fi considerată o practică necinstită și înșelătoare, deoarece nu reprezintă o creștere reală a urmăritorilor.
  2. Urmăritorii cumpărați nu sunt activi și nu vor interacționa cu conținutul tău, ceea ce poate afecta angajamentul și interacțiunea cu urmăritorii reali.
  3. Instagram poate detecta activitatea de cumpărare a urmăritorilor și poate duce la sancțiuni precum blocarea sau restricționarea contului.
  4. Cumpărarea de urmăritori nu va aduce beneficii pe termen lung, deoarece acești urmăritori nu vor fi interesați de conținutul tău și nu vor fi loiali.

În concluzie, cumpărarea de urmăritori pe Instagram poate fi atractivă la început, dar pe termen lung poate avea consecințe negative asupra creșterii reale a contului tău și angajamentului cu urmăritorii adevărați.

Este mai bine să obții urmăritori organici prin crearea de conținut de calitate și interacțiunea cu comunitatea Instagram. Iar dacă insiști totuși să cumperi urmăritori pe Instagram, îți recomand să arunci o privire pe acest site despre care am auzit de bine.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.