Cum se simte Galaxy Edge S6 Plus ”în mână” (design și manevrabilitate)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

După cum v-am anunțat și aici, am primit un Samsung Galaxy S6 Edge+ în teste prin programul Orange Smartphone Testers. Sunt multe de scris despre acest smartphone.

Așa că m-am hotărât să scriu despre Samsung Galaxy Edge Plus în mai multe articole, pe măsură ce îl testez. Nu vreau să mă arunc din prima să emit păreri pe anumite subiecte. Bun, astăzi voi aborda subiectul numit manevrabilitate și design (dacă există denumirea așa :)).

Din punct de vedere design ar trebui să scriu povești de adormit copii ca să pot spune mai multe. Un design de telefon îți place sau nu-ți place. E la fel ca la femei. Și ca la bărbați, bineînțeles :). Îți place sau nu-ți place și punct. Mie îmi place la nebunie designul. Continuând pe linia fratelui mai mic (S6 Edge), Samsung Galaxy S6 Edge+ reușește să rămână sexy în ciuda dimensiunilor mai mari.

S6 Edge (simplu) are 5,1 inchi, iar S6 Edge+ are 5,7 inchi. Matematic vorbind, diferența de dimensiune e de 0,6 inchi, adică nu e atât de mare, să fim serioși. Revenind la design, recunosc că nici nu-ți vine să cauți din ce materiale este fabricat un telefon atâta vreme cât îți place la atingere. E la fel de plăcut la atingere ca S6 Edge (am avut posibilitatea să fac comparația). Concluzie design: când îl vezi pare mare, când îl iei în mână vezi că e ok.

Manevrabilitate (dacă îi putem spune așa). Ca fost posesor de phablet mi-a fost greu să iau decizia de achiziție. Am avut un Nexus 6 (după cum o parte din voi deja știți). Nu mi-a părut rău niciodată. Singurul moment când mi-a părut rău a fost atunci când l-am scăpat pe jos și i-am crăpat ecranul :) Revenind. Știu prin ce dileme treci. Sfatul meu e că dacă simți că vrei un phablet, just do it. Ia-ți phablet ți nu-ți va părea rău. Valabil și pentru Samsung Galaxy S6 Edge+.

Nu sunt un tip care face review-uri detaliate și nici n-am să pretind asta. Nu cred că aș putea ajuta pe cineva în luarea unor decizii abordând elemente (tehnice) care au fost deja abordate de alții mult mai bine pe alte bloguri. Așa că dacă îți vei lua Galaxy S6 Edge+ vei avea o experiență plăcută. Din punct de vedere design îl vei iubi. Din punct de vedere manevrabilitate te vei obșnui în maximum 3 zile. Da, va fi mai greu la volan (dar tu nu butonezi la volan, nu-i așa? :)) și va trebui să fii atent când porți pantaloni cu buzunare largi și scurte (ca să nu-ți cadă când alergi sau când cobori din mașină așa cum am pățit eu). În rest nu ai de ce să-ți faci griji.

Despre cum face poze, cum filmează, cum se mișcă, cum e să te dai pe un asemnea ecran și cât îi ține bateria vom vorbi turele viitoare. Vă spun din start că nu voi face benchmark-uri. V-am spus mai de mult părerea mea despre acestea comparativ cu partea de user experience, adică ceea ce contează cu adevărat. Dacă vreți luați de aici.Poza 1 Samsung Galaxy S6 Edge+ Poza 2 Samsung Galaxy S6 Edge+ Poza 3 Samsung Galaxy S6 Edge+

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „Cum se simte Galaxy Edge S6 Plus ”în mână” (design și manevrabilitate)”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend